Haberler

Trabzonspor - Ankaragücü Maç Sonu

Trabzonspor İkinci Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ara hedefleri unuttukları için mağlup olduklarını belirterek, "Trabzonspor'un her zaman ana hedefi vardır. Ama ara hedefleri hep unutuyoruz. Herkes bir maç aldıktan sonra şampiyonluk naraları atmaya başladı. Ama ben o zaman söylemiştim. Emekleme dönemindeyiz. Galatasaray maçında yenildiğimiz zaman iyi futbol oynamıştık. Ancak bu maçta kötü futbol oynadık ve mağlup olduk" diye konuştu.

KAFKAS: TARAFTAR TEPKİSİNDE HAKLI

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, taraftarın Ankaragücü maçının sonuna doğru gösterdiği tepkide haklı olduğunu belirterek, "Maç sonunda Ankaragücü' nü alkışlayan taraftarımızı kutluyoruz. Kaybettiğimiz çok birşey yok. Futbolda kazanmak isteyen kazanıyor. Maça konsantre olmayan başka şeylere konsantre olanlarda ise maalesef düşüş oluyor. Ancak Trabzonspor'a yakışmayan bir futbol oynadık. İlk devredeki açığımızı kapatmaya çalışıyoruz. Hedefimiz Türkiye Kupası'nı kazanmak, daha doğrusu Avrupa Kupalarına katılmak. Bu Trabzonspor'un hem vizyonu hem de geleceği açısından çok önemli. Ziya Doğan şu anda bizim hocamız, gelecek sezonu şimdiden konuşmak doğru değil. Hem Ziya Doğan'lık bir durum yok. Kazanmak isteyen kazanıyor. İnşallah bundan sonra biz de kazanmak isteriz ve kazanırız" dedi.

İYİ FUTBOL OYNAYAMADIK

Trabzonsporlu futbolculardan Ömer Rıza ise çok kötü bir futbol oynadıklarını belirterek, "Başka söyleyecek birşey yok. İnşallah gelecek hafta üç puanı alırız" dedi. Ceyhun ise yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, "İlk yarı kötü futbol oynadık ve gol yedik. İkinci yarı iyi oynadık, ancak gol atamadık. Önümüze bakacağız, buraya takılıp kalmamalıyız. Yapılacak bir şey yok. Umarım en kısa zamanda çok daha iyi şeyler yapacağız" dedi. Ayman ise rakip kalede pozisyon dahi bulamadıklarını belirterek, "Kötü futbol oynadık, doğru söylüyorsunuz. Pozisyonu yok Trabzonspor'un ve çok kötü futbol. Artık yapacak birşey yok. Çıkış yakalamak için daha iyi şeyler yapmalıyız" dedi.

Ankaragücü oyuncusu Emre ise, "Gerçekten iyi takımız. Burdan da 1 - 0 galibiyetle ayrıldık. İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title