Haberler

Trabzonspor, Almanya Kampındaki Son Çalışmasını Yaptı

Trabzonspor, Almanya Kampındaki Son Çalışmasını Bu Akşam Yaptı. Oberstaufen'deki Antrenmanı İzleyenler, Takımın İdman Formalarını Giymiş, Hiç Tanımadıkları Bir Oyuncuyu Görünce Önce Şaşırdı, Sonra "Yeni Transfer Geldi"esprisi Yapıldı. Daha Sonra Bu Kişinin Trabzonspor' Un Almanya Kampını Organize...

Trabzonspor, Almanya kampındaki son çalışmasını bu akşam yaptı. Oberstaufen`deki antrenmanı izleyenler, takımın idman formalarını giymiş, hiç tanımadıkları bir oyuncuyu görünce önce şaşırdı, sonra ¨Yeni transfer geldi¨esprisi yapıldı. Daha sonra bu kişinin Trabzonspor` un Almanya kampını organize eden kişinin oğlu Bayram Ali Özden olduğu öğrenildi. Bordo - mavililerin Almanya kampında tercümanlık ve mihmandarlığını yapan ve bir dönem 2. ve 3. ligde top oynadığı belirtilen Bayram Özden`e, takıma Almanya kampında yaptığı yardımlar nedeniyle 2 gün önce antrenmana çıkması için söz verildiği öğrenildi.

Bordo - mavili futbolcularla ısınma hareketleri ve istasyon çalışması yapan, daha sonra Gökdeniz`e pas antrenmanında partnerlik yapan Bayram Ali Özden, daha sonra herkesin şaşkın bakışları arasında yarınki 1860 München maçının yarı sahada yapılan taktik çift kalesinde sağ kanatta yer aldı. Başkan Nuri Albayrak`ı karşılamak için Münih`e giden Trabzonspor Profesyonel Takım İdari Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu, Bayram Ali Özden`in antrenmana alınmasından haberi olmadığını ifade ederken, Özden, çift kalenin ardından şut antrenmanına katılmadan sahayı terketti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title