Haberler

    Trabzonspor, Akhisar'da İlk Peşinde!

    Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik alan Trabzonspor, bu akşam Akhisar Belediyespor'a konuk olacak. Bordo- mavili takım, kazanarak çıkışını devam ettirmek ve Avrupa hedefi yolunda bir engeli daha aşmak istiyor. Zorlu maç öncesi Fırtına'da sakatlığı bulunan Jan Durica dışında eksik oyuncu bulunmuyor.



    RAKİBİN DİRENCİ ARTIYOR



    Teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularından 3 puan isterken, özellikle girilen gol pozisyonlarında daha dikkatli olunması uyarısında bulundu. Son haftalarda yakaladıkları pozisyonların çoğunu değerlendiremeyen futbolcularını uyaran tecrübeli hocanın, "Gol fırsatı bulduğunuzda atın. Bu konuda cömert olmayın. Yoksa rakibin direnci artıyor ve oyunu açmada sıkıntı yaşıyoruz" dediği öğrenildi.



    AYNI 11'LE DEVAM



    Ersun Yanal, kazanan takımı Akhisar Belediye önünde de bozmayacak. Son haftalarda aynı 11'le sahaya çıkma konusunda ısrar gösteren tecrübeli teknik adamın, Olcay'ın sakatlığının da geçmesi üzerine geçen hafta Kardemir Karabükspor'u 1-0 yenen kadroyu aynen sahaya süreceği ifade edildi.



    AKHİSAR'A ŞANSI TUTMUYOR



    Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, ligde 10'uncu kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 9 karşılaşmada bordo-mavili takımın 2, Akhisar'ın 4 galibiyeti bulunuyor. 3 maç ise berabere sonuçlandı. Trabzonspor 11 gol atarken, kalesinde 14 gol gördü. Fırtına, rakibi ile deplasmanda oynadığı 4 kez maçta hiç kazanamazken, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.



    AKHİSAR'DA 5 EKSİK



    Akhisar Belediyespor'da cezalı olan Mustafa Yumlu, Alper Uludağ, Fatih Öztürk, Onur Ayık ve idmanda hafif sakatlık yaşayan Abdoul Sissoko Trabzonspor kadrosuna alınmadı. Ege ekibinde Onur Ayık, Caner Osmanpaşa ve Ömer Bayram ise sarı kart sınırında bulunuyorlar.



    (Fotomaç)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Akhisar Belediyespor Ersun Yanal Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title