Haberler

    Mehmet Ekici, Trabzonspor'dan 2,2 Milyon TL Alacak

    Güncelleme:

    Uyuşmazlık Çözüm Kurulundan Trabzonspor'a 2,3 milyon TL'lik dava açan Mehmet Ekici dosyasıyla ilgili karar çıktı. Bordo-mavililer, Ekici'ye 2,2 milyon TL ödeyecek.

    Geçtiğimiz sezon devre arasında Trabzonspor'un Beşiktaş'a transferi için anlaştığı Mehmet Ekici, Fenerbahçe'den başka bir kulübe transfer olmayacağını açıklamış ve bordo mavili kulüp tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

    KURUL, TRABZONSPOR'U MAHKUM ETTİ

    6 ay futboldan uzak kalan Mehmet Ekici 2017-2018 sezonu başından Fenerbahçe ile sözleşme imzalamıştı. Ekici, Trabzonspor ile arasındaki sözleşme gereğince alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle 2 milyon 317 bin TL'lik dava açtı. Dava Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından kısmen kabul edilerek bordo mavili kulübün futbolcuya 2 milyon 246 bin TL ödemesine hükmetti.

    TRABZONSPOR TAHKİM KURULUNA GİDİYOR

    Gerekçeli karar Trabzonspor'a ulaştırılırken bordo mavililer konuyu Tahkim Kurulu'na taşıyacağı bildirildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mehmet Ekici Trabzonspor Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
    500

    Yorumlar (12)

    iftiracits:

    haketti hamsiler zamaninda vermediler ne oldu simdi gördünmü

    16
    9
    yanıtYanıtla
    ssss:

    Vur mehmet vur daha ölmedi hamsiler :D

    12
    9
    yanıtYanıtla
    HABER61:

    Sayın yetkili haber Haber61''e aittir. Yapmış olduğunuz yanlış kaynak gösterimini acilen düzeltmenizi aksi takdirde yasal haklarımızı kullanacağımızı bilmenizi isteriz.

    1
    5
    yanıtYanıtla
    kupa61tl:

    neyin hakki laaa hamsi olmayan beynininmi alin size 2011 kupasi pensilvanyadan hainfeto vesin size kupa iftiracilar takimi ts ve gs

    yanıt0
    yanıt0
    bayathamsi:

    neyin hakki hamsinin mi kac kilo kilonuz kaca

    yanıt0
    yanıt0
    dan dana:

    ikinci lige yuruyun beyinsizler

    5
    1
    yanıtYanıtla
    arsinli61:

    SİZ SANIYORSUNUZKİ SADECE BU CEZLARI TRABZON ALACAK ŞUAN KULUPLERİN DURUMU HİÇ İYİ DEĞİL ÜÇ BÜYÜKLER HER AN BATABİLİR

    0
    4
    yanıtYanıtla
    fırıldak fiko:

    o parayla güzel bi hamsi tava ye at sosyal medyaya :D

    3
    0
    yanıtYanıtla
    dan dana:

    agzin bal yesin isik kardes fesatligin son oyunu surunun

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Fanatik:

    Gs kadar adi tk varmı zaman ts ye senin gibilerin sempati duymasın

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title