Haberler

Trabzonspor'a Genç Golcü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Yönetim Kuruluna Transferlerin Kampa Yetişmesi İçin Çağrıda Bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yönetim kuruluna transferlerin kampa yetişmesi için çağrıda bulundu.

Bursaspor'dan Yusuf Şimşek'in transferini sonlandırmak için çalışmalarını sürdüren yöneticiler, alternatif isimler üzerinde de araştırmalarını sürdürüyor. Bordo mavili yönetimin, 5 Ocak'ta başlayacak ara transfer döneminde en az iki futbolcuyla sözleşme imzalaması bekleniyor.

Trabzonspor yönetimi, ara transferde kadroyu güçlendirmekte kararlı görünüyor. Bunun için teknik direktör Ersun Yanal'la sürekli diyalog halinde bulunan bordo - mavili yöneticiler, Bursaspor'dan Yusuf'u transfer etmek için kesenin ağzını biraz daha açmayı planlıyor. Yanal'ın bu futbolcunun alınması yönündeki ısrarlı baskıları sonucunda çaresiz kalan yöneticiler, Bursaspor'a yeni bir teklifle gidecek. Yusuf'un da, Trabzonspor'a gelmek istemesiyle elleri güçlenen yöneticilerin futbolcuyla bir prensip anlaşması da imzaladığı iddia edildi.

GOL KRALI GÖKSU İDDİALI

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda PAF Takım'dan A Takım kadrosuna dahil edilen genç futbolcu Göksu iddialı konuşuyor.

PAF Ligi'nde sezonun ilk yarısını attığı 16 golle, gol krallığı yarışında zirveye ulaşan 18 yaşındaki Göksü Alhas, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. Göksu, Antalya kampında verilen fırsatı iyi değerlendireceğini belirterek, "İnşallah hocamın gözüne girerim ve A Takım'da kalıcı olurum" dedi.

Bu arada Göksu'yla birlikte PAF Takım'dan A Takım'a dahil edilen Yasin ve Mehmet de kendilerine güvendiklerini söylediler.

GİRAY FORMA İSTİYOR

Trabzonspor'da sezonun ilk yarısında istediği forma şansını fazla bulamayan Giray Kaçar, Antalya kampında formayı zorlamaya hazırlanıyor. Giray, mevcut kadro yapısında her mevkide rekabetin olduğunu belirterek, "Hiçbir zaman artık yedek kaldım diyerek kendimi bırakmadım. Hocamın hak ettiğim zaman bana forma vereceğine inanıyorum. Bu yüzden elimden geleni yapıp çok iyi bir kamp geçirmek istiyorum. Antalya kampında oynayacağımız hazırlık maçları bu açıdan benim için iyi bir fırsat olacak" dedi.

ERGİN, ESKİŞEHİRSPOR'DAN TEKLİF ALDI

Trabzonspor'un genç futbolcusu Ergin Keleş'e Eskişehirspor'dan teklif geldiği öğrenildi. Ersun Yanal'ın sezonun ilk yarısında hiçbir maçta forma vermediği Ergin Keleş'in gelen teklif karşısında kararını vermediği ancak bordo - mavili kulübün bu futbolcuyu bırakmayı düşünmediği öğrenildi. Eskişehirspor'a, net bir cevap vermeyen Ergin Keleş'in Ersun Yanal'la görüştükten sonra, kesin kararını vermesi bekleniyor.

Bu arada takımdan gönderilen Buğra, Abdülaziz ve Fatih için birçok Bank Asya Birinci Ligi takımının, bordo - mavili takıma teklifte bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title