Haberler

Trabzon: Zeyyat Kafkas, Trabzonspor'un Transferini Değerlendirdi

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, kampa çok tempolu bir şekilde başladıklarını belirterek ligin son haftasına kadar şampiyonluğu kovalayan bir ekip olacaklarını söyledi.

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, kampa çok tempolu bir şekilde başladıklarını belirterek ligin son haftasına kadar şampiyonluğu kovalayan bir ekip olacaklarını söyledi.

Çok başarılı bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydeden Kafkas, kendisine ait mermer işletmesinde İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bence çok başarılı bir kamp dönemi geçiriyoruz. İlk hazırlık maçımızda golsüz berabere kaldık. İkinci hazırlık maçımızı ise 3-1 yendik ama bu sonuçlar önemli değil. Önemli olan arkadaşların göstereceği performans ile teknik kadromuzun iskelet kadroyu oluşturması" dedi.

"Hocamız ısrarla orta sahada bir oyun kurucu ihtiyacımız olduğunu düşünüyor" diyen Kafkas, "Bu anlamda da çok haksız değil. Orta saha ve sol tarafa da bir takviye ihtiyacı var. Düşündüğü iki oyuncu var. Wagner ve Massoro ikilisini istiyor. İstediği bölgelere takviye olur ise 3 kulvarda daha rahat mücadele edeceğimiz düşüncesinde. Kontenjanımızda boşalma olursa o bölgelere takviyeleri yapacağız. İki yönetici arkadaşımız Brezilya'ya gidecek. Yarın bir aksilik olmaz ise bu seyahatı gerçekleştirecekler. Bu iki ismin yanında kendilerine alternatif olarak verilen 2-3 isim üzerinde değerlendirme yapacaklar" şeklinde konuştu.

Öncelikli hedeflerinin UEFA Kupası'nda başarıya koşmak olması gerektiğine dikkat çeken Kafkas, "Bana göre, ligde mücadele edecek ekibimiz var. Şu anda sadece direk katkı yapmasını istediğimiz 1-2 takviye istiyoruz. Onun için UEFA bence çok önemli, UEFA'da biz tur atlamalıyız. Kulübü hem maddi hem de vizyon açısından bir yerlere getirmek için UEFA Kupası bizim için çok önemli" diye konuştu.

Gökdeniz Karadeniz'in, Akçaabat Sebatspor eski başkanı Veli Sezgin'in silahla yaralanması olayının azmettiricisi olduğu iddiaları ile ilgili olarak ise Kafkas, "Konu yargıya intikal etmiş bir konu. Gökdeniz'in sadece futbolla ilgili gündemine müdahil oluyoruz. O konu tamamen Trabzonspor'un ve futbolun dışında bir konu. Yargıya intikal etmiş bir konu üzerine bir yorum yapmamız söz konusu değil. Olay sonuçlandıktan sonra bir değerlendirme yapabiliriz" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title