Haberler

Trabzon Valisi Kızılcık'a Veda Yemeği

Vali Kızılcık: "Trabzon sadece ülkemizde değil, uluslararası alanda her yönden fark edilen güvenli bir liman haline geldi"

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Trabzon'dan ayrılacak olan Vali Recep Kızılcık için veda yemeği düzenlendi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), Trabzon Ticaret Borsası (TTB) ve Trabzon Esnaf ve Sanakarlar Odası (TESOB) işbirliğiyle gerçekleştirilen yemeğe, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, TTB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, TESOB Başkanı Metin Kara ve çok sayıda davetli katıldı.

Kızılcık, burada yaptığı konuşmada, devletin görevinin insanını yaşatmak ve mutlu etmek olduğunu belirterek, " Biz de bu anlamda hemşehrilerimizin temsilcisi bu müesseselerle hareket etmeye gayret ettik. Trabzon sadece ülkemizde değil, uluslararası alanda her yönden fark edilen güvenli bir liman haline geldi. Dünyanın dört bir köşesinden insanlar tatil için buraya geliyor, yatırım yapmaya başlıyorlar" dedi.

Trabzon'un bir ticaret şehri olduğunu ifade eden Kızılcık, "TTSO'nun tarihine baktığınızda nitekim Türkiye'deki ilk odalardan biri olduğunu görürsünüz. Bu avantajını Trabzonlu ne zaman iyi kullandıysa o zaman Trabzon Türkiye'de ve dünyada söz sahibi olmuştur. Atalarınızdan aldığınız bu mirası sizden sonraki torunlarınıza da teslim etmelisiniz. Bu sizin en büyük sorumluluğunuzdur. Aksi taktirde en güçlü yönünüzü başkalarına kaptırma durumu ile karşı karşıya kalabilirsiniz" diye konuştu.

Hacısalihoğlu ise 4 yılı aşkın bir süre Vali Kızılcık ile çalışma fırsatı bulduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

" Bu süre içinde özellikle uyum yönünden baktığımız zaman çok uyumlu bir çalışma yaparak önemli projeler yürüttük. İleri görüşü ile kendisine götürülen konular ve kendisinin getirdiği projelerle şehri ileriye taşımaya gayret ettik. Sosyal ve kültürel faaliyetlerle, şehrin dışa açılımında çok büyük önderlikleri oldu. Ticari konularda şehrin ekonomisinin gelişmesinde cesur davranışları ile yaptığı çalışmalar bizleri ziyadesiyle memnun etti."

Kara da Vali Kızılcık ile çok uyumlu çalıştıklarına dikkati çekerek, "Valimiz gerçekten başarılı çalışmalar yaptı ve başarılı projelere imza attı. Valimizin aramızdan ayrılacak olması bizi üzmektedir. Trabzon'a ve ülkemize önemli hizmetleri oldu. Bu hizmetleri sürdüreceğine inanıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Kızılcık'a hizmetlerinden dolayı plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title