Haberler

Trabzon Valiliği ile Türk Telekom Arasında Gençlik Merkezi Protokolü İmzalandı

Trabzon Valiliği ile Türk Telekom Arasında Gençlik Merkezi Yapım Protokolü İmzalandı.

Trabzon Valiliği ile Türk Telekom arasında Gençlik Merkezi Yapım Protokolü imzalandı.

Vali Nuri Okutan ile Türk Telekom İl Müdürü Ergin Bektaş arasında imzalanan protokole göre Gençlik Merkezi Türk Telekom tarafından yapılacak ve Trabzon Valiliği'ne teslim edilecek.

Valilik makamında düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Bektaş, Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany'nin 7-8 ay önce Trabzon'a ziyarete geldiğini ve Gençlik Merkezleri'nin gündeme geldiğini hatırlatarak "Ziyaret sırasında valimiz bunlardan bir tanesini de Türk Telekom'un yapmasını rica etti. Genel Müdürümüz Paul Doany sayın valimize o ziyarette Türk Telekom'un sosyal sorumluluk projesi adı altında bir tane Gençlik Merkezi yapma sözü vermişti. Bizde şimdi Trabzon Valiliği'nin uygun göreceği yere Türk Telekom Gençlik Merkezi adı altında bir tane gençlik merkezi yapacağız. Bu projenin Trabzon'a kazandırılmasında sayın valimizin katkısı çok fazla. Gençlerimizin, çoluk çocuğumuzun zamanlarını kahve köşelerinde değil de, sosyal, kültürel, spor amaçlı Gençlik Merkezleri'nde geçirmelerini diliyorum. Projenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Türk Telekom'a sosyal sorumluluk projesinde gösterdiği yakınlıktan dolayı teşekkür eden Vali Nuri Okutan, "Gençlik Merkezleri'nden Arsin, Vakfıkebir, Söğütlü ve Trabzon merkezde var. Diğer bazı ilçelerimizde de hazırlıklarımız var, kaynaklarını sağladık. Orada hem gençlerimizin kültür ve zihinsel birikimlerini hem de sportif birikimlerini, yeteneklerini ortaya çıkarmak gibi bir düşüncemiz var. Her kesimden de çok olumlu sonuçlar alıyorum" diye konuştu. Trabzon'un sanat, kültür ve estetik şehri olduğunun altını çizen Vali Okutan, gençlerimize fırsat verilmesi ve imkan tanıması halinde çok güzel sonuçlar alacaklarına inandığını ifade ederek Türk Telekom'a böyle bir projeye katkıda bulunduğu için teşekkür etti. Vali Okutan, benzer çalışmalarda diğer kurumların da desteklerini beklediklerini sözlerine ekledi.

(BK-ÖS-Y) 03.07.2008 16:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title