Haberler

Trabzon'un Köprübaşı İlçesinde Su Baskını

Köprübaşı ilçesinde dün akşam saatlerinde şiddetli yağışlar sonrası oluşan su baskınlarının ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri kısa sürede ilçeye giderek kapanan yolların açılması için çalışmalarına başladı.

Baskın yağışların ardından meydana gelen menfez tıkanmaları ile dere yataklarının verdiği hasarlar sonucu bazı yerlerde küçük çaplı heyelanlar meydana geldi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Genel Sekreter Yardımcıları İbrahim Kul, Cengiz Çolak ile birlikte ilçeye giderek su baskınlarının verdiği hasarları temizlemek için yapılan çalışmaları ve alınan önlemleri yerinde inceledi.

Gece saat 01.00 sularına kadar süren çalışmalar sonucu oluşan küçük çaplı heyelanlar nedeni ile kapanan ana yollar açılırken, bugün yapılacak çalışmalar ile birlikte kapalı olan bazı tali hatların açılacağı kaydedildi.

Çalışmalara Karayolları, TİSKİ, Ortahisar Belediyesi, Köprübaşı Belediyesi, Of Belediyesi, Sürmene Belediyesi de araç ve iş makineleri ile katkıda bulunurken, aşırı yağış sonrası su baskını olan Köprübaşı Belediyesi hizmet binası temizlendi.

İlçede çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gümrükçüoğlu Karayolları, TİSKİ ve ilçe belediyelerinin verdiği destekle Köprübaşı'nda su baskınlarının izlerini silmek için 20 araç ve iş makinesi gece geç saatlere kadar çalışmaların sürdürüldüğünü kaydederek, "Ekiplerimizin yaptığı yoğun çalışmalar neticesinde Köprübaşı'nda küçük çaplı heyelanlar sonucu kapanan bazı ana yollar gece saat 01.00'a kadar açıldı. İlçede çalışmalarımızı bugün de sürdüreceğiz. Selin izlerinin silinmesi için çalışmalarımızda bizlere destek veren ilçe belediyelerimize ve Karayollarına teşekkür ederim" dedi.

Köprübaşı Beşköy Mahalle Muhtarı Adnan Aydın sel olduktan sonra yarım saat içerisinde Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makinelerinin ilçelerine gelerek kapalı olan yolları kısa sürede açtığını ifade ederek, "Biz böyle hizmeti daha önce görmemiştik. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Köprübaşı Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title