Haberler

Trabzon'un Gözü Tahkim'de

Sivasspor Maçının Akıbetini Merakla Bekleyen Bordo Mavililer, Perşembe Günkü Kararın Türk Futbolu Açısından da Önem Taşıdığını Öne Sürdü.

Sivasspor maçının akıbetini merakla bekleyen bordo mavililer, perşembe günkü kararın Türk futbolu açısından da önem taşıdığını öne sürdü.

TRABZONSPOR, perşembe günü Tahkim Kurulu’nun Sivasspor maçıyla ilgili yapacağı açıklamayı merakla bekliyor. Bordo mavililerin başkan yardımcısı Aydın Pişiren, adil bir karar beklediklerini vurguladı. Pişiren, şu anda tam anlamıyla lige konsantre olduklarını ifade ederek, "Hedefimiz hafta sonu karşılaşacağımız Ankaragücü’nü evine puansız göndermek. Ancak onun öncesinde Tahkim Kurulu’nun Sivasspor maçıyla ilgili vereceği karar var. Bu karar, hem bizim hem de Türk futbolu açısından çok önemli. Trabzonspor’u zedelemeyecek bir karar çıkmasını bekliyoruz" dedi.

Çalışanlarını üye yaptı mı?

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Bolu kampıyla değerlendirdikten sonra iki gün izin yapan Trabzonspor, dün haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

İdmana Milli Takım kamplarında yer alan Hüseyin, Gökdeniz, Ergin, Jabi ve Yattara’nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Musa ile Ersen Martin katılmadı. Antrenmanda futbolcularına sürekli uyarılarda bulunan Ziya Doğan, "İşte bu. Hep böyle oynamalıyız. Harikasınız. Bu oyunu oturttuğumuz takdirde çok büyük işler başaracağız" dedi.

Bu arada, Trabzon merkezli yayın yapan internet sitesi ’www.spor61.net’ ilginç bir iddia ortaya atarak, aralık ayında yapılacak kongre öncesinde başkan Nuri Albayrak’ın kendi şirketinde çalışan 500 kişiyi kulübe üye yaptığı ve seçim çalışması içerisine girdiği ileri sürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title