Haberler

Trabzon: Trabzonspor'un Golcüleri, 457 Dakikalık Gol Sessizliğine Son Vermek İstiyor

Trabzonspor'un Golcü Oyuncuları Ersen Martin ve Umut Bulut, Fenerbahçe Karşısında Gol Sessizliğine Son Vermek İstiyor.

Trabzonspor'un golcü oyuncuları Ersen Martin ve Umut Bulut, Fenerbahçe karşısında gol sessizliğine son vermek istiyor.

Ersen Martin ve Umut Bulut, ligde son 5 haftadır gol atma başarısı gösteremeyince Trabzonspor'da istediği sonuçları alamıyor.

Turkcell Süper Ligi'nde en son gol Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 9. haftada oynanan Kayseri Erciyesspor maçında atıldı. Kayseri Erciyesspor maçında Umut Bulut'un 83. dakikada attığı golün ardından Trabzonspor 457 dakikadır gol atma başarısı gösteremedi.

Çaykur Rizespor ve Antalyaspor maçlarında burnuna darbe alan ve ameliyat geçiren Ersen Martin'in ise ligde 6 golü bulunuyor. Beşiktaş, Galatasaray, Konyaspor ve Kayseri Erciyespor maçlarında toplam 6 gole imza atarak takımın gol yollarındaki en büyük silahı olan Ersen Martin, Beşiktaş ve Galatasaray filelerini 2'şer kez havalandırma başarısı gösterdi.

Trabzonspor'un diğer golcü oyuncusu Umut Bulut ise Ankaragücü'nde gösterdiği performansı henüz bordo -mavi forma altında gösteremedi. Umut Bulut'un Trabzonspor forması altında iki golü bulunuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title