Haberler

Trabzon: Trabzonspor, Transfer Çalışmalarında Sona Yaklaştı

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kanca, Brezilyalı oyuncu Mossoro ile anlaştıklarını, son tekliflerini ilettikleri Wanger'den ise cevap beklediklerini belirtti.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kanca, Brezilyalı oyuncu Mossoro ile anlaştıklarını, son tekliflerini ilettikleri Wanger'den ise cevap beklediklerini belirtti.

Trabzonspor Yönetim Kurulu adına Brezilya'da transfer çalışmalarını yürüten Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kanca, Tomas Jun'un transferinde yapılan hataya tekrar düşmemek için dikkatli davrandıklarını belirterek, Brezilya'daki transfer çalışmalarını hafta sonuna kadar sonuçlandırmayı planladıklarını söyledi. Dünya transfer piyasasının şu anda Brezilya'da konuşlanmış durumda olduğunu dile getiren Kanca, kendilerinin de çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Mossoro ile anlaştıklarını belirten Kanca, "İstediğimiz an bu oyuncuyu getirebiliriz. Diğer alternatifler üzerinde de çalışmalarımız var. Wanger'e son teklifimizi ilettik. Ondan da cevap bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgilendikleri oyuncularla ilgili gazetelerde çıkan haberlerin çalışmalarını zorlaştırmasından yakınan Kanca, bu oyuncuların menajerlerinin devreye girmesiyle fiyatların yükseldiğini ifade etti. Transfer etmek istedikleri oyunculara değerinin üzerinde fiyat vermek istemediklerini kaydeden Kanca, Trabzonspor'un dengeleri doğrultusunda hareket ettiklerinin altını çizdi.

Transfer çalışmalarının daha erken zamanda bitirerek yapılan transferlerin kampta takımla birlikte çalışmalara katılmasını çok arzu ettiklerini, ama bunun gerçekleşmediğini dile getiren Kanca, "Gönül bunu isterdi ama günün şartları nedeniyle bu olmuyor. Acele ederek Tomas Jun'un transferinde yapılan hataya düşmek istemiyoruz. Bu nedenle dikkatli davranıyoruz. UEFA'ya liste verilecek tarihe kadar transferlerimizi yetiştirmeye çalışacağız. Olmazsa da dünyanın sonu değil" diye konuştu.

Brezilya'da ligler devam ettiği için bu ülkeden transfer edilecek futbolcuların kondisyon ve çalışma eksikliği bulunmayacağına dikkat çeken Kanca, yaşanması muhtemel uyum sorunun da Teknik Direktör Lazaroni sayesinde aşılmasını umduklarını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title