Haberler

Trabzon: Trabzonspor Taraftarlarından Sağduyu Çağrısı

Trabzonspor Taraftar Dernekleri Oynanacak Olan Zorlu Fenerbahçe Maçı Öncesi Herkesi Sağduyulu Olmaya Çağırdı.

Trabzonspor Taraftar Dernekleri oynanacak olan zorlu Fenerbahçe maçı öncesi herkesi sağduyulu olmaya çağırdı.

Trabzonspor Taraftar Dernekleri adına açıklamada bulunan Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, Bordo-mavili takımın son haftalarda aldığı sonuçların takımı ve camiayı uçurum noktasına getirdiğini belirterek, "Tavan ve taban birlikleri karşı karşıya getirmiştir. Trabzonspor'un şampiyon olması için gereken tek şart birlik ve beraberlikse biz taraftarlar olarak bir ve beraberiz. Onun için yarın maç için çeşitli organizasyonlar düzenledik" dedi.

Trabzonspor'un en fazla desteğe ihtiyacı olduğu bu maçta takımımızı yalnız bırakmamaları gerektiğini kaydeden Özal, "Skor ne olur ise olsun 90 dakika içinde takımımıza destek vermeliyiz. Bizim sevgimiz, her zaman ne futbolcuya ne de yönetime olmuştur. Hep Trabzonspor'a olmuştur. Saha sonuçları ne kadar kötü giderse gitsin bizim Trabzonspor'a hiçbir şekilde kızma hakkımız yoktur. Ataşleyici olma ve 12 adam olma görevini yerine getireceğiz. Takıma en iyi şekilde sahip çıkacağız. Futbolda kötü oynamakta var. Tribünde kötü sonuçlara katlanmakta var ama en önemlisi olan vefamızı Trabzonspor'a göstermemiz lazım. Yarınki maçta taraftar tepkisini dile getirebilir sonuçlara göre buda bizim en doğal hakkımız. Bu yüzden taraftarımızın tepkisini dile getirmesi gayet normal karşılanmalıdır" diye konuştu.

"Hiç kimse birlik ve beraberlik için Trabzonspor'un 2. lige düşmesini beklememelidir" diyen Özgür Özal, "Eğer kötü gün bugünse hepimiz bir ve beraber olup takımımızı desteklemeyiz. Tahriklere kapılmamalıyız. Sürekli ceza alıyoruz. Yaşanabilir kötü olaylar sonrası sahamızı kapanabilir. Derneklerin önderliğinde 90 dakika taraftarımızı coşkuya davet ediyoruz. Üzerimizdeki karabulutları Fenerbahçe maçı ile atmak istiyoruz. Yarın Fenerbahçe'yi yeneceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, Fenerbahçe maçında taraftarlarımızı bilinçlendirme adına 20 bin adet broşür dağıtacaklarını belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title