Haberler

Trabzon: Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Trabzonspor, Turkcell Süper Ligi'nin 9. Haftasında Kendi Sahasında Kayseri Erciyesspor ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını Kondisyon Ağırlıklı Bir Çalışma Yaparak Sürdürdü.

Trabzonspor, Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında kendi sahasında Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaparak sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Hüseyin, Gökdeniz ve Stepanov ile Belçika'da bugün ameliyat olacak Yattara katılmadı. Kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanda Ersen Martin, Musa Büyük, Fatih Akyel, Hasan Üçüncü, Ferhat Çökmüş, Ufukhan Bayraktar, Celalettin Koçak ve Ömer Rıza laktak testine tabi tutuldu. Daha sonra bu oyuncular diğer oyunculara katılarak kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Ziya Doğan'ın antrenman öncesi Ankaragücü maçında oyuna sonradan giren ve birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Umut Bulut ile kısa bir süre sohbet ederek, kendisine moral verdiği gözlendi.

Öte yandan, Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, sezon ortasında Turkcell Süper Ligi'nde mücadele veren takımların bazı oyuncularına talip olduğu ve onlarla görüştüğü şeklinde basında çıkan haberlere oludukça sinirlendiği öğrenildi. Özellikle Gençlerbirliği'nde top koşturan eski öğrencisi Ayman, Trabzonspor'da kendi döneminde sağ kanatta görev yapan ve şu an Çaykur Rizespor'da forma giyen Emrah Eren ve Sakaryaspor'a kiralık forma giyen Erdinç Yavuz'u sezon ortasında alacağı şeklinde çıkan haberlere oldukça sinirlendiği ve bu şekildeki transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söylediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title