Haberler

Trabzon: Trabzonspor-fenerbahçe Maçında Sahaya Giren Taraftar, Tuncay Şanlı Hayranı Çıktı

Trabzonspor ile Fenerbahçe Arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Pazar Günü Oynanan ve Sarı-lacivertliler'in 2-1 Galibiyeti ile Sonuçlanan Maçın Son Anlarında Sahaya Giren Taraftarın, Fenerbahçeli Milli Futbolcu Tuncay Şanlı Hayranı Olduğu ve Ona Sarılmak İçin Sahaya Girdiği Ortaya Çıktı.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda pazar günü oynanan ve Sarı-lacivertliler'in 2-1 galibiyeti ile sonuçlanan maçın son anlarında sahaya giren taraftarın, Fenerbahçeli milli futbolcu Tuncay Şanlı hayranı olduğu ve ona sarılmak için sahaya girdiği ortaya çıktı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, İ.B. isimli taraftarın deniz tarafındaki tribünde maçı izlerken rahatsızlandığı ve saha kenarında bulunan ambulansta tedavi olduktan sonra tekrar tribüne gitmek yerine koşarak sahaya girdiği belirtildi. İ.B.'nin, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamasında Fenerbahçeli Tuncay Şanlı'nın hayranı olduğunu ifade ederek, "Tuncay Şanlı'nın hayranıyım. Sahaya ona sarılmak için girdim. Ancak güvenlik görevlileri bana doğru koşmaya başlayınca kaçmaya başladım. Sonra da beni yakaladılar" dedi.

İ.B.'nin, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title