Haberler

Trabzon: Trabzonspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Trabzonspor, 2 günlük iznin ardından akşam saatlerinde yaptığı idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Trabzonspor, 2 günlük iznin ardından akşam saatlerinde yaptığı idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni nezaretinde yapılan antrenmana, izinli olan Milan Stepanov ve Szmykowiak ile Konyaspor ile anlaşan Mehmet Yılmaz katılmazken, sakatlıkları bulunan Fatih Tekke, Erdinç, Fatih Akyel ve Djokaj takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bordo-mavili futbolcular, yaklaşık 2.5 saat süren antrenmanda, kondisyon ve top çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanı çok sayıda taraftar takip ederken, Bordo-mavili takımın eski futbolcuları Hami Mandıralı ve Hamdi Arslan da antrenmanı izledi. Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift idmanla sürdürecek.

Öte yandan Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, takımdaki sakat oyuncuların durumu konusunda bilgi verdi. Başarılı bir ameliyat geçiren Fatih Tekke'nin hızlı bir tedavi süreciyle beraber hiçbir probleminin kalmadığını ifade eden Güney, takımda sakatlık problemi olan 2 futbolcunun Fatih Akyel ve Stepanov olduğunu söyledi. Fatih Akyel'in koşulara başladığını ve topla da çalışmalar yaptığını söyleyen Güney, futbolcunun 1-2 gün içinde toplu çalışmalara katılabileceğini ve tedavisinde olağanüstü bir değişiklik olmadığı takdirde lige hazır olabileceğini belirtti.

Stepanov'un ayak bileği bağlarında kısmi bir yırtık olduğunu belirten Güney, "Yarın kendisine düz koşu yaptıracağız. Yapılacak yüklemelerde ağrısı olmazsa 2-3 gün içinde toplu çalışmalara başlamasına izin vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu da, bu akşam Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Nuri Albayrak başkanlığında toplandı. Takımın Almanya'da yaptığı kampı ve transferdeki gelişmeleri değerlendirecek Bordo-mavili yönetimin, gelinen son durum hakkında bilgi alışverişinde bulunacağı kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title