Haberler

Trabzon: Trabzonspor'da Hedef 3 Maçta 9 Puan

Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülger, Kayseri Erciyesspor Maçında Sahaya Galibiyet İçin Çıkacaklarını Söyleyerek, "Hedefimiz Önümüzdeki 3 Maçta 9 Puan Almak" Dedi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülger, Kayseri Erciyesspor maçında sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyleyerek, "Hedefimiz önümüzdeki 3 maçta 9 puan almak" dedi.

Hedeflerinin oynayacakları 3 maçtan 9 puanla ayrılmak olduğunu ifade eden Genel Sekreter Zekai Fırat Dülger, "Takımımızda hiçbir problem yok. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada takımımız fizik kondisyon olarak çok iyi bir düzeye geldi. Sakat olan Yattara ve cezalı Stepanov dışında ciddi bir eksiğimiz yok. Kayseri Erciyesspor'un başına yeni bir teknik adamın gelmesi ve kan değişiminin olması bizi endişelendirmiyor. Bu bizim dışımızda oluşan bir olay, bizi etkileyeceğini düşünmüyorum" dedi.

Kayseri Erciyesspor ile geçen sezon oynadıkları müsabakalarda galibiyetle tanışamadıklarını belirten Dülger, "Teknik direktörümüz Ziya Doğan bize ilkleri yaşatan bir teknik adam, bu müsabakada da bize ilk yaşatacağına inanıyoruz. Biz oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz" diye konuştu.

Kongre söylentileri ile ilgili de değerlendirmede bulunan Dülger, "Bizim yönetim kurulu olarak gündemimizde kongre yok. Bunlar nereden çıkıyor, anlamıyoruz. Yönetim Kurulu toplantılarında böyle bir şey hiç gündeme gelmedi. Uyumlu bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Zamanı geldiği zaman yönetim kurulu kongreyi yapar. Herkes kendi işine baksın" ifadelerini kullandı.

Yerel basında çıkan "Gölge adam" haberleri ile ilgili olarak ise Dülger, "Bu haberleri biz etik bulmuyoruz. 'Gölge adam' diye adlandırılan ve yönetimi töhmet altında bırakan bu şahsın isminin açıklanmasını istiyoruz. Eğer yönetim kurulumuzun içindense bu şahıs açıklanarak kamuoyu ile paylaşılmasını bekliyoruz. Yönetim Kurulu içinde herkes birbirine şüpheyle mi bakacak? Biz böyle bir gölge adamın olmadığına ve uydurma bir senaryo olduğuna inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title