Haberler

Trabzon: Trabzonspor Bursaspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Trabzonspor, Hafta Sonu Deplasmanda Oynayacağı Bursaspor Maçının Hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Başladı.

Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başladı.

İdmanda dünkü maçta forma giyen futbolcular düz koşu yaparken, Antalya'dan gelen bir gurup taraftar teknik direktör Ziya Doğan'a çiçek verdi. Sakat Celalettin, yurt dışında tedavisini sürdüren Ömer Rıza idmana katılmazken, sakat İbrahim Yattara ise doktor kontrolünde düz koşu yaptı. İdmanı bordo - mavili yöneticiler de izlerken, Yönetim Kurulu'nun bu akşam Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Başkan Nuri Albayrak başkanlığında bir toplantı yapacağı bildirildi.

Öte yandan, Fenerbahçe karşısında 2-1'lik skorla mağlup olan bordo - mavililer, bu maç sonrası yaşanan olaylar ve taraftar tepkisi nedeniyle Bursaspor maçına İstanbul'da hazırlanmaya karar verdi. Takımın şehirdeki olumsuz havadan etkilenmemesi için böyle bir karar alındığı belirtiliyor.

Bordo -mavililerin yarın saat 11:30'da İstanbul'a giderek Futbol Federasyonu'na ait Riva Tesisleri'nde çalışmaları sürdüreceği öğrenildi. Perşembe gününe kadar çalışmaları burada sürdürecek olan Trabzonspor perşembe günü kara yolu ile Bursa'ya geçecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title