Haberler

Trabzon: Trabzon'da Silahla Yaralama

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'nde bir şahıs, tartıştığı eşi ve babasını misafir eden kişiyi silahla ağır şekilde yaraladı.

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'nde bir şahıs, tartıştığı eşi ve babasını misafir eden kişiyi silahla ağır şekilde yaraladı.

Olay, ilçeye bağlı Çelebi Köyü'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.R.G'nin (23), eşi A.G. ile şiddetli geçimsizlik yüzünden tartışması üzerine A.R.G'nin babası Adil G, gelini A.G'yi alarak arkadaşı Cemal Kara'nın (69) evine gitti. Adil G, burada geliniyle 1 gece misafir kaldıktan sonra A.G'yi babasına teslim etti. Bu duruma sinirlenen A.R.G. ise kendine ait ruhsatsız tüfeği alarak babası Adil G. ve eşi A.G.'yi misafir eden Cemil Kara'nın evine gitti. Babası ve eşini misafir eden Cemal Kara ile tartışan A.R.G, tüfekle bir el ateş ettiği Kara'yı karın bölgesinden ağır şekilde yaraladı. Olayın ardından Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Cemal Kara, burada yapılan tedavinin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

Zanlı A.R.G'nin aranmasına devam edilirken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title