Haberler

Trabzon Tehoeu'yu İstiyor

Devre Arası Takımı Kaliteli Transferlerle Güçlendirmek İçin Ersun Yanal'ın Verdiği İsimler Doğrultusunda Transfer Arayışlarına Başlayan Trabzonspor, Kasımpaşa'nın Golcü Futbolcusu Jonathan Tehoeu'yu Yakın Takibe Aldı

Devre arası takımı kaliteli transferlerle güçlendirmek için Ersun Yanal'ın verdiği isimler doğrultusunda transfer arayışlarına başlayan Trabzonspor, Kasımpaşa'nın golcü futbolcusu Jonathan Tehoeu'yu yakın takibe aldı

KASIMPAŞA'YA TAKAS TEKLİF EDİLECEK

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak umduğunu bir türlü bulamayan Trabzonspor, ligin ikinci yarısına kaliteli transferler yaparak iddialı girmeye hazırlanıyor. İkinci yarıya kadar oynayacağı tüm lig maçlarını en az kayıpla atlatmak isteyen bordo - mavili takımda yönetim, teknik direktör Ersun Yanal'ın verdiği isimler üzerine transfer çalışmalarına başladı. İlk olarak Manisaspor'dan Holosko ve Selçuk İnan'ı gündemine alan bordo - mavililer, Kasımpaşaspor'un golcü futbolcusu Jonathan Kahne Tehoeu'yu da takibe aldı. Bu sezon ligde 4 gol atan Fransız vatandaşı Tehoeu'ya teklif götürecek olan bordo - mavili takımda Kasımpaşaspor kulübüne ise futbolcunun bonservisi için takas önerisinde bulunacak. İki kulübün anlaşmasına kesin gözü ile bakılırken, Kasımpaşaspor'un geçtiğimiz günlerde istifa eden Trabzonlu Teknik Direktörü Kadir Özcan, Tehoeu'nun çok kaliteli bir futbolcu olduğunu ve Trabzonspor'da da çok rahatlıkla oynayabileceğini söyledi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin başkan Nuri Albayrak'ın kongre sürecindeki aday olup olmama durumunun netlik kazanmasından sonra başlayacağı öğrenildi.

HÜSEYİN'İN SAĞLIK DURUMU İYİ

Trabzonspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Necmi Perekli, bazı haber kaynaklarında kaptan Hüseyin Cimşir'in yeniden ağırlaşarak hastaneye kaldırıldığı yönünde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Perekli, Hüseyin'in sağlık durumunun oldukça iyi olduğunu belirterek, "Hüseyin önceki gün kontrol amaçlı hastaneye gitti ve döndü. Doktorumuzun da açıkladığı gibi kendisiyle ilgili endişe edilecek herhangi bir durum söz konusu değildir. Sağlık durumu oldukça iyi ve en kısa zamanda aramıza dönecek" diye konuştu.

PAF TAKIM İLE MAÇLAR GERİ DÖNÜYOR

Trabzonspor'da Ziya Doğan'ın döneminde hiç yapmadığı PAF Takım ile antrenman maçı uygulamasını Teknik Direktör Ersun Yanal geri getirdi. 2 haftalık bir antrenman programı açıklayan Yanal, bu programa PAF takımla iki maç yapılmasını ekledi. Oynamayan futbolcuların maç eksiğini PAF takımla maç yaparak gidermeyi hedefleyen Yanal'ın bu uygulaması yönetim kurulu tarafından da beğeni ile karşılandı. Bordo - mavili takım idman programına göre PAF takım ile ilk maçını 4 Kasım Pazar günü saat 16.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacak.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title