Haberler

Trabzon Lisesi Futbol Takımı'ndan Vali Aksoy'a Ziyaret

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Mezun Olduğu Trabzon Lisesi Öğrencilerini Başarılı, Genç ve Dinamik Sporcular Olarak Görmekten Dolayı Son Derece Mutlu Olduğunu ve Okuluyla Gurur Duyduğunu Söyledi.

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, mezun olduğu Trabzon Lisesi öğrencilerini başarılı, genç ve dinamik sporcular olarak görmekten dolayı son derece mutlu olduğunu ve okuluyla gurur duyduğunu söyledi.

Türkiye Okullar Arası Futbol Turnuvası'na katılmak için Mersin'e gelen, Vali Hüseyin Aksoy'un da mezun olduğu Trabzon Lisesi Futbol Takımı, Okul Müdürü Ömer Eyüboğlu ve takım hocaları eşliğinde Vali Aksoy'u makamında ziyaret etti. Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Okul Müdürü Eyüboğlu, Vali Aksoy'un Trabzon Lisesi'nde eğitim görmesinden gurur duyduklarını söyledi. Trabzon Lisesi Futbol Takımı'nın başarılarını Vali Aksoy'a anlatan Eyüboğlu, 3 kez Dünya Şampiyonası'na katıldıklarını, 1978- 1979 yılında İrlanda'da dünya 2.'si, 2003-2004 yılında Çin'de Dünya Şampiyonu, 2004-2005 yılında da Danimarka'da dünya 2.'si olduklarını söyledi. Eyüboğlu, bu yıl Şili'de yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na katılarak Türkiye'yi temsil etmek istediklerinin altını çizdi.

Vali Aksoy da, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, okula başarılarının devamını diledi. Trabzon Lisesi'nden mezun olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Vali Aksoy, "Mezun olduğum okuldan böyle başarılı, genç ve dinamik sporcular görmek beni son derece mutlu etti" dedi.

Okul Müdürü Eyüboğlu'nun, Vali Aksoy'a sunduğu ve Aksoy'un ilk, orta ve lise yıllarına ait karnesinden teşekkür belgesine, sağlık raporundan sicil bilgilerine kadar çeşitli belgelerin resimli olarak yer aldığı albüm, Aksoy'u okul yıllarına götürdü. Eyüboğlu ayrıca, Aksoy'a Trabzon Lisesi'nin armasını ve flamasını da hediye etti. Daha sonra Vali Aksoy, okul takımıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

(ÖT-MT-KÇ-RO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title