Haberler

Trabzon: Lazaronı'den Çarpıcı Açıklamalar

Trabzonspor'un Sözleşmesini Feshettiği Brezilyalı Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni, Bordo-mavili Takımı Beşiktaş Maçına Kendisinin Hazırladığını Savunarak, Ersen Martin'i Beşiktaş Maçı İçin 4 Gün Özel Olarak Çalıştırdığını Söyledi.

Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği Brezilyalı teknik direktör Sebastiao Lazaroni, Bordo-mavili takımı Beşiktaş maçına kendisinin hazırladığını savunarak, Ersen Martin'i Beşiktaş maçı için 4 gün özel olarak çalıştırdığını söyledi.

Trabzon'da birkaç yerel gazeteye açıklamalarda bulunan Brezilyalı teknik direktör Sebastiao Lazaroni, eşiyle Trabzon'u gezeceklerini, tazminatından kaynaklanan hakkını almadan Trabzon'u terketmeyeceğini belirtti. Lazaroni, "Beşiktaş maçına bütün özellikleriyle takımı ben hazırladım. Beşikktaş maçında iki gol birden atan Ersen Martin'i 4 gün boyunca özel olarak çalıştırdım. İdmanları izleyenler bunu daha iyi anlamışlardır. Trabzonspor'un kohndisyonu yok diyenler, Beşiktaş maçındaki kondisyonu iki günde de kazandı diyemezler" ifadelerini kullandı.

Yeniden teknik direktörlüğe devam edeceğini belirten Brezilyalı teknik adam, "Türkiye'den de teklif aldım. Ama takım ismi vermem doğru olmaz. Tercihim ülkemde bir takım çalıştırmak olacak. İstanbul'da Beşiktaş maçını izlerken en çok hayran kaldığım Hasan Üçüncü oldu" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title