Haberler

Trabzon Kart'ta Atm Dönemi

Trabzon Büyükşehir Belediyesince toplu taşımada kullanılan Trabzon Kart'a ATM'lerden rahatlıkla bakiye yüklebildiği gibi yine ATM'lerden elektronik kart temini de yapılabileceği belirtildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesince toplu taşımada kullanılan Trabzon Kart'a ATM'lerden rahatlıkla bakiye yüklebildiği gibi yine ATM'lerden elektronik kart temini de yapılabileceği belirtildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada Ortahisar ilçesinde 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı, Atapark, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), KTÜ Tıp Fakültesi, Pazarkapı, Trabzon Lisesi, Yomra ilçesinde Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yomra ilçe merkezi ve Akçaabat ilçe merkezindeki Trabzon Kart dolum ATM'lerinden, Trabzon Kart'a 5, 10, 20 ve 50 liralık yükleme yapıldığı bildirildi.

Belediye otobüslerini kullanmak için gerekli Trabzon Kart'ı bulunmayan vatandaşların yine bu ATM'lerden kart temin edebildikleri ifade edilerek, 10 lira karşılığında temin edilen kartla, şehir içinde iki kez yolculuk imkanı sağlayan 3 liralık bakiyenin de kart içinde bulunduğu belirtildi.

İşlemlerde madeni para kullanılmadığı ve para üzerinin verilmediği hatırlatılan açıklamada, işlem sırasında anlık olarak herhangi bir sorunla karşılaşan vatandaşların, "0533 452 35 70" numaralı Trabzon Elektronik Kart Çağrı Merkezini arayarak sorunlarına çözüm bulabilecekleri kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye otobüslerinde uzun süredir bilet yerine kart kullanıldığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Hemşehrilerimizin toplu taşıma araçlarından en güzel şekilde istifade edebilmesi için Trabzon Kart dolum ATM'lerimizi şehrimizin muhtelif yerlerinde, özellikle otobüs duraklarıyla aynı bölgeye konumlandırdık. Halkımız bu ATM'lerden belediye otobüslerimizi kullanmak için gerekli olan kart teminini yapabildiği gibi yine kartlarına bakiye yüklemesi de yapabilmektedir. Söz konusu uygulamamıza kısa sürede yoğun ilgi gösteren halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Ortahisar Hürriyet Trabzon Politika Güncel Haberler

title