Haberler

Trabzon: Kapkaççılarla Boğuşan Yaşlı Kadın Hastanelik Oldu

Trabzon'da evine girmek üzereyken kapkaççı olduğu iddia edilen 2 kişinin saldırısına uğrayan ve boğuşma sırasında yaralanan yaşlı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay öğle saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatma Latifoğlu (73) isimli yaşlı kadın, ekmek aldıktan sonra evine girmek üzere kapıya yaklaştığı sırada, arkadan yaklaşan ve kapkaççı olduğu sanılan 2 kişinin saldırısına uğradı. Elindeki çantasını almak isteyen kapkaççılara direnen yaşlı kadın, yaşanan boğuşma sırasında yere düştü ve başını zemine çarptı. Latifoğlu'nun bağırması üzerine saldırganlar kaçarken, yaşlı kadın da çevredekilerin yardımıyla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Beyin tomografisi çekilen yaşlı kadının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis 2 kişi oldukları söylenen kapkaççıları arıyor.

Öte yandan tedavi sonrasında olayı anlatan yaşlı kadın, saldırganların kendisine kapıyı açmak üzere iken arkadan yaklaştıklarını ve yüzlerini görmediğini söyledi. Olay anında evde kimsenin olmadığını da belirten Fatma Latifoğlu, çantasında da para ya da herhangi bir değerli eşya bulunmadığını ifade ederek, "Keşke çantamı alsalardı da beni yere düşürüp bu acıları yaşatmasalardı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title