Haberler

Trabzon-İş Makinesinin Önüne Çıkarak Teslim Olan PKK'lı Teröristin Görüntüleri Ortaya Çıktı

İş makinesinin önüne çıkarak teslim olan PKK'lı teröristin görüntüleri ortaya çıktıGİRESUN'un Yağlıdere ilçesi kırsalında, yol açma ve temizleme çalışması yapan iş makinesinin önüne çıkan ardından da güvenlik güçlerince gözaltına alınan PKK'lı terörist Hasan Demir'in teslim olma anına...

İş makinesinin önüne çıkarak teslim olan PKK'lı teröristin görüntüleri ortaya çıktı

GİRESUN'un Yağlıdere ilçesi kırsalında, yol açma ve temizleme çalışması yapan iş makinesinin önüne çıkan ardından da güvenlik güçlerince gözaltına alınan PKK'lı terörist Hasan Demir'in teslim olma anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Elleri havada bekleyen ve cep telefonu kamerasıyla kendisini görüntüleyen güvenlik güçlerine ifade veren terörist, bölgede en son yaşanan çatışmada 3 kişilik terörist grubun içinde kendisinin de yer aldığını, sonrasında ise kaçarak, teslim olmaya karar verdiğini söyledi.

Giresun'un Yağlıdere ilçesi kırsalında, 16 Aralık 2017 tarihinde, yol açma ve temizleme çalışması yapan iş makinesinin önüne çıkan, ardından da güvenlik güçlerince gözaltına alınan 'Agit Van' kod adlı terörist Hasan Demir, Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı'ndaki sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak, cezaevine konulmuştu.

'ÇATIŞMADA 3 KİŞİYDİK'

PKK'lı terörist Demir'in kırsalda, iş makinesinin önünde ellerini havaya kaldırarak, teslim olma anına ait görüntüler ortaya çıktı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülere göre, bitkin olduğu gözlenen terörist, kendisini teslim almaya gelen güvenlik güçlerince yapılan ilk sorgusunda, bölgedeki bazı eylemleri kaç kişiyle yaptıklarına ve nasıl barındıklarına ilişkin soruları yanıtladı. Korucular tarafından çekilen görüntülerde, terörist Demir'in, Peşimde adam yok. Tek başıma geldim. Teslim olmaya gidiyorum. Ben teröristim. Bölgede 3 kişiyiz. Diğerleri nerede, bilmiyorum. Ben, kaçtım onlardan. Silahım yok. Yanımdaki arkadaşlar, erkekti. 3 gündür yalnızım. Buralarda veya başka yerlerde de olabilir. Çatışma akşamı da 3 kişiydikö dediği duyuldu.

SIĞINAK ELE GEÇİRİLMİŞTİ

Öte yandan PKK'lı terörist Hasan Demir'in verdiği bilgiler doğrultusunda, güvenlik güçlerince Yağlıdere kırsalında yapılan arazi arama- tarama faaliyetleri sırasında, örgütün kullandığı sığınakta çok sayıda patlayıcı, el bombası, mermi, dürbün, telsiz ve uzaktan kumandayla patlatılan bomba düzenekleri ele geçirilmişti.

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde terör örgütlerine karşı geniş çaplı operasyonların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yağlıdere Giresun PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title