Haberler

Trabzon: İbrahim Yattara Evinde İstirahat Ediyor

Kasığındaki Sakatlık Nedeniyle Geçtiğimiz Günlerde Belçika'da Başarılı Bir Operasyondan Geçiren Trabzonspor'un Gineli Yıldızı İbrahim Yattara, Cumartesi Günü Taburcu Olarak Evinde İstirahat Etmeye Başladı. Yattara'nın 1-1.5 Ay Sonra Trabzon'a Dönebileceği Belirtildi.

Kasığındaki sakatlık nedeniyle geçtiğimiz günlerde Belçika'da başarılı bir operasyondan geçiren Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahim Yattara, cumartesi günü taburcu olarak evinde istirahat etmeye başladı. Yattara'nın 1-1.5 ay sonra Trabzon'a dönebileceği belirtildi.

İbrahim Yattara'nın son durumu hakkında bilgi veren Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Yattara'nın Cumartesi günü ameliyat olduğu hastaneden taburcu olduğunu belirterek, "Yattara cumartesi günü hastaneden taburcu oldu. Klinik yakınlarından bulunan evinde ameliyat sonrası istirahat ediyor. Ameliyat gününden 15 gün sonra kontrol olacak. Bu kontrollerden sonra fizik tedavisinin uygulanıp, uygulanmayacağına karar verilecek. Yapılacak olan bu kontrollerden sonra fizik tedavisine ne zaman başlayıp, başlamayacağına karar verilecek. Buna karar verildiği zaman 15 gün ile 1 ay arasında fizik tedavisi uygulanacak. Belçika'da sürdüreceği bu tedavi bittiği zaman 1 ile 1.5 ay arasında Trabzon'a dönecek. Bizim burada yapacağımız son kontrolleden sonra düz koşulara ve idmanlara ne zaman başlayacağına karar vereceğiz" dedi.

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara'nın ameliyatının başarılı geçtiğini belirten Güney, "Yattara'nın ameliyatı başarılı geçti. Tedavi sürece isteğimiz gibi gidiyor. Şu an için Yattara'nın tedavi sürecinde bir aksilik görünmüyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title