Haberler

Trabzon: Hacıosmanoğlu'ndan Hüsnü Hayali'ye Büyük Tepki

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Futbol Federasyonu Eski Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Hayali'nin Yaptığı Açıklamaları 'Hayali' Bulduğunu Söyledi.

Trabzon spor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Futbol Federasyonu eski Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Hayali'nin yaptığı açıklamaları 'Hayali' bulduğunu söyledi.

Futbol Extra Dergisi'ne Trabzon spor hakkında yaptığı açıklamalara sert cevaplar veren Hacıosmanoğlu, Hayali'nin açıklamalarının kendisine yakışmadığını belirterek "Bu yersiz açıklamalarla neye hizmet ettiğini anlamış değilim. Bizi tanımayan birisi olsa dikkate alacak değiliz ama bizi kendisi iyi tanır. Tecrübesiz ve tecrübeli deyiminin açılımını anlayamadım. Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarım kendi alanlarında olsun, spor ve sosyal alanlarda olsun tecrübe sahibidirler. Şahsım ise adamlık, delikanlılık ve sosyal hayattaki tecrübelerim ile 40 yıllık çetin ve zor hayat şartlarından geçtim. Yönetim Kurulu'nu tecrübeli ve tecrübesiz diye ayıran sayın Hayali, bilmeliki benim tek tecrübesizliğim kaypaklık ve kalleşliktir. Ömrümün sonuna kadarda bu böyle devam edecektir" dedi.

Trabzonspor'un her alanda güçsüz olduğunu iddia eden sayın Hüsnü Hayali'ye cevap olarak Hacıosmanoğlu, "Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Trabzonspor olarak yönetime adam sokma gereği duymadık. Bu bizim ne kadar güçlü olduğumuzun göstergesidir. Bu gücümüz Trabzonlu oluşumuzdan kaynaklanıyor. Canı pahasına da olsa Trabzonspor'un haklarını en ön sıraya geçerek üstlenmiş durumdayız" diye konuştu.

"Trabzonspor Başkanı olup Trabzonspor'un kendi başkanığı döneminde şampiyon olacağını söyleyen sayın Hüsnü Hayali'ye şunu sormak lazım?" diyen Hacıosmanoğlu, "Kendisi Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) yönetim kurulu üyesi olduğu dönemde, madem çok tecrübeli bir insandı. Trabzonspor'un elinden şampiyonluklar çalındığı zaman, Trabzonspor'un hakları yendiği zaman, Trabzonspor'un hakları gasp edildiği zaman neredeydi ? Aktif olarak TFF'da görev olduğu dönemde Trabzonspor'un haklarını güçsüz olduğu içinmi koruyamadı. Yoksa gücümü yetmedi. Neden Trabzonspor'un haklarının yenmesine seyirci kaldı. Madem Trabzonspor'a başkan adayı olacak bunları Trabzonspor'a ve kamuoyuna açıklamasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Hüsnü Hayali'nin Trabzonspor'a başkan adayı olması kadar doğal bir şey olamayacağını da kaydeden Hacıosmanoğlu,açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Kendisini tebrik ediyoruz. Ancak başkanlık Hayal kurmaktan değil, Trabzonspor delegesinin vereceği oy ile sandıkdan çıkmaktan geçer. Trabzonspor'a hayali düşüncelerle hizmet edilmez. Herkesten, her kesimden destek alıyoruz. Bize 'Mehmet Ali Yılmaz'dan sonra Trabzonspor'un haklarını Trabzonlu'ya yakışır bir şekilde koruyan yönetim ve yöneticisi' diyorlar. Şahsım olarak binlerce tebrik ve takdir aldığım bir camiya hizmet etmekten gurur duyuyorum. Bununla ilgili her türlü mücadeleyi verip her türlü zaferleri yaşatacağımızdan bu camia emin olsun".

Trabzonspor düşmanı olan bazı medya mensuplarının bile Trabzonspor'u şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak gösterdiğini hatırlatan Hacıosmanoğlu, "Kendi içimizden Hüsnü Hayali, çıkarak 'Trabzonspor'u şampiyon yapacağım' nidaları atıyor. Bunu samimi bulmuyoruz. Hayali buluyoruz ve bu açıklamaları kendi içimizden biri olan Hayali'ye yakıştıramıyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title