Haberler

Trabzon Gümüşhaneliler Derneğinden Belediyeye Ziyaret

Trabzon'da faaliyetlerini sürdüren Trabzon Gümüşhaneliler Derneği başkan ve yöneticileri Belediye Başkanı Mustafa Canlı'yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Dernek Başkanı Volkan Albayrak, Başkan yardımcısı Prof. Hülya Kalaycıoğlu, Genel Sekreter Engin Çubukçu, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Birsen, Ulaş Özdemir ve Yalçın Akgül katıldılar.

Gümüşhanelilerin nerede yaşarlarsa yaşasınlar birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Dernek Başkanı Volkan Albayrak, "Biz Gümüşhaneliler kimliğimize her zaman önem verdik, vermeye de devam edeceğiz. Her zaman Gümüşhane kültürünü yaşatma gayreti içerisinde olacağız. Bu nedenle dernekleşme çalışmalarının önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu çalışmalarımızı Gümüşhane'deki yerel yönetimlerle beraber götürmeyi düşünüyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Canlı "Hemşehrilerimiz gittikleri her yerde bir araya gelmişler ve dernekler kurmak marifetiyle bir güç olmuşlardır. Bu çalışmaları bizler mutlulukla takip ediyoruz. Belediye olarak derneklerimize elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

(RE-ST-Y) 04.06.2008 16:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title