Haberler

Trabzon Gençlik ve Spor Müdürü Çetiner göreve başladı Açıklaması

Güncelleme:

Trabzon Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atanan Ozan Çetiner, Trabzon'da görev yapacağı için heyecanlı olduğunu belirtti.

Trabzon Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atanan Ozan Çetiner, Trabzon'da görev yapacağı için heyecanlı olduğunu belirtti.

Çetiner, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'un spor tesisleşmesi alanında Türkiye'deki 4 büyük ilden biri olduğunu vurguladı.

Kentte spora büyük ilgi olduğuna dikkati çeken Çetiner, "Sporla bütünleşmiş bir şehirde görev yapacağım için heyecanlıyım." ifadesini kullandı.

Çetiner, Trabzon'un yıllardır ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaptığını, birçok branşta büyük başarılara imza atarak adını tüm dünyaya duyurduğunu aktardı.

Hareketsiz yaşamın önüne geçmek için her yaştan daha çok insanı sporla buluşturmayı, tesislerden herkesin faydalanmasını sağlamayı hedeflediklerine işaret eden Çetiner, şunları kaydetti:

"Hedefimiz öncelikle hareketsiz yaşamın önüne geçmek için her yaştan daha çok insanı sporla buluşturmak, tesislerimizden herkesin faydalanmasını sağlamaktır. Öte yandan bu süreçte yüzme bilmeyen kalmasın, yetenek taraması dahil birçok projeden, uzman antrenörlerimizin çalışmalarına kadar bilimsel verilerin de desteğiyle Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmak istiyoruz."

Trabzonlu milli sporcular Busenaz Sürmeneli'nin Tokyo Olimpiyatlarında boksta, Abdullah Öztürk'ün de Paralimpik Oyunlarında masa tenisinde altın madalya kazanarak herkese rol model olduğunu anımsatan Çetiner, "Kızlarımızdan özel sporculara kadar herkesi birbirinden modern, olimpik standartlardaki tesislerimizle daha çok buluşturmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Trabzon'da oldukça yetenekli bir nesil, spor için büyük bir potansiyel var." değerlendirmesinde bulundu.

Bu süreçte velilerin desteğinin önemli olduğunu belirten Çetiner, yarışmacı olmasa da sosyalleşmeleri ve özellikle sağlık yönüyle de bütün çocukların spor yapması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Trabzon Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title