Haberler
Güncelleme:

Tarihi vilayet binası restore ediliyor

Trabzon'da restorasyona alınan tarihi vilayet binası, yaklaşık 35 yıl sonra yeniden aslına uygun olarak hizmet vermeye hazırlanıyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

şeyma :

sayın valimiz İSMAİL USTAOĞLU'na ve HACIABDULLAHOĞLU RESTORASYON ekibine gösterdikleri emek ve özen için tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

8
0
yanıtYanıtla
Alper TURAN :

Güzide şehrimizde bulunmanız ve böyle bir esere hizmet ediyor olmanız oldukça memnun edici. Kolay gelsin hepinize.

7
0
yanıtYanıtla
cengiz hisaroğlu :

Eski eser konusunda tecrübeli bir firmanın Trabzon'un güzide eserlerinden biri olan Eski Vilayet Binası Restorasyon işinde adının geçiyor olması güven verici.

6
0
yanıtYanıtla
Mutlu Ayan:

Hacıabdullahoğlu restorasyon Daha önce yaptığım yine Taksim karakolunda altısında kim okuldan da gördüğümüz gibi firma yetkilileri kaliteden kaçmaksızın birinci sınıf malzeme kullanıyor firmayı tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum

4
0
yanıtYanıtla
Mehmet Yaman :

Çocukluğumda önünden geçerken hep hayranlık duyduğum bu yapının böylesine tecrübeli ve güven veren bir firmanın elinde eski ihtişamına kavuşacağına eminim. Trabzonumuza hayırlı olsun. Ellerinize sağlık.

3
0
yanıtYanıtla
Neslihan :

Böyle tarihi ve önemli bir binayı restore edebilecek en güzel ekip..emeğinize sağlık HACIABDULLAHOĞLU ve tüm çalışanları.

3
0
yanıtYanıtla
hasan özlü:

Tarihi eserlerimizin sizin gibi yetenekli ellerde tekrardan hayat bulması... Ellerinize emeğinize sağlık...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title