Haberler

Trabzon'da Soba Zehirlenmesi

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenen Yaşlı Çiftten Biri Ölürken, Diğeri İse Hastanede Yaşam Mücadelesi Veriyor.

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde sobadan sızan gazdan zehirlenen yaşlı çiftten biri ölürken, diğeri ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Edinilen bilgiye göre, Darıca Beldesi Denizkent Mahallesi'nde kendilerine ait evde oturan Ahmet (80) ve eşi Sabahat Özserdar (77), sabah saatlerinde üst katlarındaki inşaat için gelen ustalara kapıyı açmayınca eve pencereden girilmeye çalışıldı. Pencerenin demir parmaklıkları kesilerek içeri giren inşaat işçileri ve ustaları yaşlı çifti sobanın bulunduğu orada baygın şekilde buldu. Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği anlaşılan Ahmet Özserdar olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Sabahat Özserdar ise ambulansla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Sabahat Özserdar buradan da hayati tehlike kaydıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

(BK-ÖS-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title