Haberler

Trabzon'da Muhtarlar Adına Hatıra Ormanı Oluşturuldu

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde muhtarlar adına hatıra ormanı oluşturuldu.

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde muhtarlar adına hatıra ormanı oluşturuldu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesince, ilçeye bağlı Yıldızlı Mahallesi Yonca Kavşağı'nda oluşturulan hatıra ormanında fidan dikimi gerçekleştirildi.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, fidan dikimi öncesi Sera Gölü tesislerinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, muhtarların demokrasinin kılcal damarları olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Güzel ülkemiz, tarihi boyunca hep adaleti sağlam bir millet olmuştur. Maalesef dünya sistemi içinde sorunlar yok mudur? Vardır. Genelde de hedefte dünyanın en güzel coğrafyası olan Anadolu ve etrafıdır ama bizimle uğraşanlar uğraştıklarına bin pişman olurlar. Biz hiçbir zaman duruşumuzdan taviz vermeyiz. Sorunları hallederiz ve yolumuza devam ederiz. Bakın nasıl operasyonlar uygulanıyor, ne tür plan ve programlar ortaya konuluyor ama biz bunların üstesinde geliyor ve yolumuza devam ediyoruz. "

Ülkenin kaynaklarına da dikkat çeken Yavuz, şunları kaydetti:

"Çok dinamik bir nüfusumuz var. Yer altı ve yer üstü zenginliklerimiz hat safhada ve çok değerli kaynaklarımız var. Bunların farkındayız. Bütün bize yaşatılan sorunlar bu farkındalığın oluşmasına da katkı sağlıyor. Bakın terörle mücadelede çok iyi bir yere geldik. Yaklaşık 40 yıldır terörle mücadele ediyoruz ve inşallah bunu başarıyoruz. 15 Temmuz'u yaşadık. Onu da bertaraf ettik. En son ne oldu? Spekülatif bir taarruzla döviz endeksli bir sıkıntı yaşatmaya çalıştılar. Neyin ne olduğunu bu millet fark etti, birlik ve beraberliği ile buna da milletimiz 'dur' dedi. Hedefimiz 2023, dünyanın en güçlü 10 ülkesinden biri olma yolunda durmadan yolumuza devam edeceğimizi dünyaya deklare ettik."

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlık müessesine verdiği öneme dikkat çekti.

Hatıra ormanının önemine de vurgu yapan Gümrükçüoğlu, "2019 Mart ayında yine halka müracaat edilecek, muhtarlık seçimleri yapılacak. Tek istediğim sizden barış ve kardeşlik içinde, Trabzon'u bütün ülkemize örnek olacak tarzda bir seçime hazırlanmanız ve seçimi bu şekilde gerçekleştirmenizdir. Muhtarlık seçimlerinin barış içinde, kardeşçe cereyan etmesi için sizlerin bu anlayışla hareket edeceğinize emin olarak hepinize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı ve Ortahisar ilçesi Soğuksu Mahallesi Muhtarı Bekir Aktürk de, amaçlarının millete hizmet olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Ortahisar Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title