Haberler

Trabzon'da Meydana Gelen Hafif Hasarlı Kazalar Kamerada

Trabzon'da meydana gelen hafif hasarlı kazalar kameradaTRABZON - Trabzon'da meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, yayaların ve sürücülerin dalgınlıkları kazaya neden oldu.

Trabzon'da meydana gelen hafif hasarlı kazalar kamerada

TRABZON - Trabzon'da meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, yayaların ve sürücülerin dalgınlıkları kazaya neden oldu.

Trafik ve asayiş konusundaki polisin en büyük yardımcısı olan MOBESE kameraları, Trabzon'da yine birbirinden ilginç görüntüleri kaydetti. Görüntülerde, Akçaabat ilçesinin Yıldızlı mahallesinde bir petrol ofisinin önünde meydana gelen kazada kaldırımda telefonla konuşarak yürüyen vatandaş etrafına bakmadan yoluna devam ederken, o esnada yakıt aldıktan sonra petrol ofisinden çıkan sürücünün de dalgınlığıyla kaza kaçınılmaz oldu. Sürücü ve yayanın dalgınlığı ile meydana gelen kazada yaya elindeki poşetle birlikte karayoluna savruldu. Bir diğer kaza ise Ortahisar ilçesindeki Kalkınma Mahallesinde meydana geldi. KTÜ Tıp Fakültesi yolunda seyir eden bir otomobil sürücüsünün aşırı hızı kazaya neden olurken, araç önce kaldırıma vurdu sonra karşı şeride geçti. Kazada ölen yada da yaralanan olmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Trabzon 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title