Haberler

Trabzon'da Gümüşhaneliler Gecesi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği’nin düzenlediği organizasyonda Gümüşhaneliler ile bir araya geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği'nin düzenlediği organizasyonda Gümüşhaneliler ile bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Nihat Tosun, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Volkan Aybayrak, siyasiler, işadamları ve vatandaşların hazır bulunduğu gecede katılımcılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon ile Gümüşhane'nin etle tırnak gibi olduğunu ifade etti.

İhalesi yapılan Zigana tüneli ve Gümüşhane-Trabzon demiryolu ile iki kardeş şehir arasındaki bağın çok daha güçleneceğini vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Benim yaylam Gümüşhane'de. Sarıtaş Yaylası'ndanım. Yazın Gümüşhane sınırları içinde yaşayan birisiyim. Biz burada bir aileyiz. Şu Trabzon'da emeği ile alın teriyle en güzel başarılara imza atanlar, itiraf ediyorum Gümüşhanelilerdir. O başarılara imza atarken de bu şehirde hiçbir problem çıkarmayan, barışı ve kardeşliği ön planda tutarak herkese örnek olan insanlardır Gümüşhaneliler. Yani Gümüşhaneliler insan sevgisini yüreğinde taşır. Onun için biz onlarla iftihar ediyoruz. Biz Gümüşhane'nin de hizmetkarıyız ve Trabzon'u bir an bile Gümüşhane'den ayrı düşünmüyoruz. Bu şehir, 'bize her yer Gümüşhane ve bize her yer Trabzon' diyenlerin birlikte yaşadığı şehirdir" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Gümüşhane Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title