Haberler

Trabzon'da gençlerin kurslara katılımını sağlamak için muhtarlarla çalışma başlatıldı

Güncelleme:

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce, çocukların ve gençlerin düzenlenen kurslardan faydalanabilmesi için muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce, çocukların ve gençlerin düzenlenen kurslardan faydalanabilmesi için muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, mahalle muhtarları ile işbirliği yapılarak gençleri teknolojik ve diğer bağımlılıktan uzaklaştırmak, hareketsiz yaşama son vermek ve çeşitli spor etkinlikleri ile kurslarla buluşturmak için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk'ün, belirli aralıklarla mahalle muhtarları ile bir araya geldiği, kurum faaliyetleri hakkında bilgiler aktardığı ifade edildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Öztürk, gençlerin modern tesislere gelmesinde muhtarların ön ayak olacağına işaret ederek, "Muhtarlarımız, mahallelerindeki insanların spor yapması, diğer etkinliklere katılması konusunda çok istekli, bu çok önemli. Biz onlara bakanlığımızın faaliyetlerini ve projelerimizi anlattık, onlar çocuk ve gençlerle bir araya gelip organize olmalarını sağlayarak modern tesislerimize gelmelerine ön ayak olacak." ifadesini kullandı.

Öte yandan, muhtarlar ile yapılan görüşmelere Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Adnan Köseoğlu ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Çebi'nin de katıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title