Haberler

Trabzon'da Fenerbahçe Maçı Önlemleri

Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe Arasında Cumartesi Akşamı Trabzon'da Oynanacak Karşılaşmada Yaklaşık Bin 800 Güvenlik Görevlisi Görev Yapacak.

Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Cumartesi akşamı Trabzon'da oynanacak karşılaşmada yaklaşık bin 800 güvenlik görevlisi görev yapacak.

Turkcell Süper Lig'in son haftasında lig şampiyonluğunu da yakından ilgilendiren maçta Trabzonspor ile Fenerbahçe, 10 Mayıs Cumartesi akşamı saat 19.00'da Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde üst seviyede güvenlik tedbirleri alınırken, İçişleri Bakanlığı'ndan Trabzon'a takviye polis istendiği ve bu amaçla çevre illerden yaklaşık 200 polisin Trabzon'da görev yapacağı öğrenildi.

Karşılaşmada, Trabzon ve ilçelerinden yaklaşık bin 300 polis, çevre illerden de 200 olmak üzere toplam bin 500 polisin yanı sıra 300 kadar da özel güvenlik görevlisinin bu maçta görev yapacağı kaydedildi.

Öte yandan, Fenerbahçe maçı için İstanbul'dan Trabzon'a seyirci gelmeyeceği öğrenilirken, şu ana kadar da bu yönde resmi bir başvuruda bulunulmadığı belirtildi.

(BK-MU-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title