Haberler

Trabzon'da Bir Çöp Ev Belediye Ekipleri Tarafından Boşaltıldı

Trabzon'un 2 Nolu Beşirli Mahallesinde Bir Apartman Katında Bulunan Çöp Ev Trabzon Belediye Ekipleri Tarafından Boşaltıldı.

Trabzon'un 2 Nolu Beşirli mahallesinde bir apartman katında bulunan çöp ev Trabzon Belediye ekipleri tarafından boşaltıldı.

2 Nolu Beşirli mahallesi 905 Nolu Sokak Serdem Apartmanı'nda oturan 80 yaşındaki Fatma Tanrıverdi'ye ait evden pis kokular gelmesi ve mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine Trabzon Belediyesi Zabıta ekipleri bugün eve geldi. Trabzon Yavuz Selim Kemik Hastahanesi'nden emekli olan ve yalnız yaşayan Fatma Tanrıverdi'ye ait evin kapısını çilingir yardımıyla açarak içeri giren ekipler ve belediye temizlik işçileri, çöp evi boşalttı. Evden çıkan çöpler ve böcekler ile çantalardan çıkan yüklü miktardaki para çevre sakinlerini bir hayli şaşırttı. Zabıta yetkilileri paraları koruma altına alarak gerekli tutanakları tuttu.

Trabzon Belediye Zabıta Müdür Yardımcısı Ernul Aslan, yaptığı açıklamada, "Mahalle sakinleri ve muhtarımızın çöp ev şikayetleri üzerine harekete geçerek bu evin boşaltılması için tüm yasal işlemleri yaptık. Emniyetimizin de desteği ile çilingir yardımıyla eve girerek boşalttık. Buradan çıkan para ve değerli eşyalar için tutanak tutarak gerekli yerlere teslim edeceğiz" dedi.

(BK-ÖS-MU-Y) 21.03.2008 14:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title