Haberler

Trabzon'da Amatör Maç Öncesi Sahaya Kaya Düştü

Trabzon'da amatör maç öncesi sahaya kaya düştü

Trabzon'da Ortahisar İlçesi Esentepe Mahallesi'nde bulunan ve amatör müsabakaların oynandığı futbol sahasına maç öncesi kayalar düştü.

Trabzon 1. Amatör Küme'de saat 13.00'de Gençlerbirliği ile Telekomspor arasında oynanması planlanan 3'üncü hafta karşılaşması, sahaya kaya parçalarının düşmesi nedeniyle iptal edildi. Edinilen bilgilere göre olay saat 10.40 sıralarında gerçekleşti. Biri yaklaşık 2 metre yüksekliğinde olan iki kaya parçası stadın üst tarafındaki kayalık alandan koparak sahaya düştü.

MELEK TEHLİKELİ BİR DURUM YOK

Olay anında sahada bulunan Gençlerbirliği takımı antrenörü Halil Melek, Olay bu sabah saat 10.40 sıralarında yaşandı. En son 40 yıl önce yine buraya kaya düşmüştü. Şu anda sahada takımlar antrenman yapıyor. Tehlikeli bir durum yok dedi.

YILMAZ 40 YILDA BİR OLABİLECEK OLAY BUGÜN YAŞANDI

Gençlerbirliği Kulübü Genel Kaptanı Ercan Yavuz Yılmaz da, kayaların sahanın üst tarafındaki düzlük alana düştüğünü belirterek, Sonra da yuvarlanarak sahanın kenarına kadar geldi. Hakemde tedbir amaçlı olarak maçı erteledi. 40 yılda bir olabilecek olay bugün yaşandı ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gençlerbirliği Ortahisar Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title