Haberler

Trabzon'da "80. Çarşıbaşı Kaldırım Yayla Şenlikleri" Düzenlenecek

Çarşıbaşı Kaymakamlığı ve Çarşıbaşı Belediyesi öncülüğünde düzenlenen "80. Çarşıbaşı Kaldırım Yayla Şenlikleri" 28-29 Temmuz'da yapılacak.

Çarşıbaşı Kaymakamlığı ve Çarşıbaşı Belediyesi öncülüğünde düzenlenen "80. Çarşıbaşı Kaldırım Yayla Şenlikleri" 28-29 Temmuz'da yapılacak.

Çarşıbaşı Geleneksel Kaldırım Yayla Şenlikleri Komitesi toplantısı, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz başkanlığında yapıldı.

Toplantıya, Çarşıbaşı Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Şimşak, muhtarlar ve komite üyeleri katıldı.

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Yılmaz, her yıl temmuz ayının son hafta sonunda yapılan şenliği, bu yıl da 28-29 Temmuz tarihlerinde yapma kararı aldıklarını söyledi.

Temmuz ayının son hafta sonu, bölge insanına keyifli ve huzurlu bir yayla şenliği yaşatmak istediklerini vurgulayan Yılmaz, şöyle devam etti:

"Gurbetçilerimiz yayla şenliğinde hem buluşacaklar hem eğlenecekler hem de yaylada piknik yapma keyfini bir arada yaşayacak. Bu yıl ki şenliklerin daha da kalabalık ve coşkulu geçeceğine inanıyorum. Bu nedenle daha titiz bir çalışma yaparak güzel bir organizasyonla şenliğe katılanlarda güzel hatıralar bırakmak istiyoruz."

Yılmaz, şenlik dolayısıyla Kaldırım Yaylası'na ulaşımı sağlayan yolda ve şenlik alanında bir dizi çalışma yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Çarşıbaşı Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title