Haberler

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Cenaze Hizmetleri

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz cenaze yıkama, kefenleme ve nakil hizmeti verdiği bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz cenaze yıkama, kefenleme ve nakil hizmeti verdiği bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin cenaze yıkama, kefenleme ve nakil hizmetlerinin 2017'de önemli noktalara ulaştığı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesinin geçen yıl 2 bin 495 cenaze yıkama ve kefenleme hizmeti gerçekleştirdiği işaret edilen açıklamada, şöyle denildi:

"Büyükşehir Belediyesinin cenaze nakil hizmetlerinde de önemli bir artış yaşandı. Şehir içi ve şehir dışı olmak üzere Türkiye'nin her noktasına cenaze nakil hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi, bu alanda havayolu taşımacılığından da yararlanıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2017'de 3 bin 731 nakil hizmeti gerçekleştirdi. Bu hizmetlerin 62'si uçakla icra edildi."

Açıklamada, belediyenin bu hizmetleri halka en kısa sürede verebilmek için "Alo Cenaze Hattı"nı oluşturduğu vurgulanarak, vatandaşlara 7 gün 24 saat hizmet verildiği kaydedildi.

Açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da şu ifadelerine yer verildi:

"Vatandaşlara en acılı günlerinde en iyi şekilde yardımcı olmak gayretinde olduk. Mezar yeri haricindeki tüm cenaze hizmetlerini ücretsiz olarak en iyi şekilde Trabzon'a sunduk. Her şeyin en iyisine layık olan halkımıza en güzel verebilmek amacıyla her alanda olduğu gibi görev başındayız. Cenaze işlemleri noktasında bizler için mesai mefhumu söz konusu değildir. Alo Cenaze Hattı ile halkımıza bir telefon kadar yakınız, bir telefon ile hizmetlerindeyiz."

Kaynak: AA / Güncel

Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title