Haberler

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'nun Esnaf Ziyaretleri

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kahramanmaraş Caddesi esnafını ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kahramanmaraş Caddesi esnafını ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.

Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'a hizmet etmenin bir onur olduğunu belirtti.

Çömlekçi kentsel dönüşümünün başladığını ifade eden Gümrükçüoğlu,

"Trabzon'un dev kentsel dönüşüm projelerinden olan Çömlekçi'de hak sahiplerine bugüne kadar 12 milyon lira ödendi. Ada ada yapılacak Çömlekçi kentsel dönüşümünde 22 bin metrekarelik birinci adadaki ödemeler ise devam ediyor" dedi.

Gümrükçüoğlu, bölgedeki otopark kapasitesi artırmak için katlı otoparklar yapacaklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Tanjant yolu üzerinde, Hacı Kasım Camisi karşısında Hazine adına kayıtlı arsayı Milli Eğitim Müdürlüğü'nden 1.5 milyon liraya devraldık. Arsanın yanında bulunan küçük diğer arsaları almak için hak sahipleri ile görüşmelerimiz sürüyor. Bunun yanında belediyemizin eski imar müdürlüğü hizmet binası olarak kullandığı Kemerkaya Mahallesi'ndeki arsayı katlı otopark yapımı şartıyla satışını ihale ettik. Birinci ihalede alıcı çıkmadı. İkinci ihalede de alıcı çıkmazsa bu katlı otoparkı da kendi imkanlarımız ile yapacağız." - TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kahramanmaraş Çömlekçi Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title