Haberler

Trabzon: Başkan Albayrak'tan Bordo-mavili Camiaya Övgü

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Galatasaray Karşısında Teknik Direktör Ziya Doğan'ın Farkının Yanısıra, Camianın Kenetlendiğinde Ne Kadar Büyük İşler Yapabilecek Aile Olduğunun da Bir Kez Daha Görüldüğünü Söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Galatasaray karşısında teknik direktör Ziya Doğan'ın farkının yanısıra, camianın kenetlendiğinde ne kadar büyük işler yapabilecek aile olduğunun da bir kez daha görüldüğünü söyledi.

Galatasaray maçından önce hem yönetim hem de teknik heyet ve futbolcular olarak bu maçtan 3 puanla ayrılacaklarına inandıklarını belirten Başkan Albayrak, bu karşılaşmada Trabzonspor camiasının ne büyük bir aile olduğunun ve kenetlendiğinde ne kadar büyük işler başarabileceğinin de görüldüğünü söyledi. Albayrak, Bordo-mavili futbolcuların Trabzonspor ruhu ile mücadele ettiklerinde aşamayacakları engel olmadığının da Galatasaray maçında kez daha ortaya çıktığını kaydetti.

Lige iyi başlayamadıklarını ve şu ana kadar kaybettikleri puanların üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Albayrak, "Futbolcularımız sahada canla başla mücadele ederek ellerinden geleni yapıyor. Böyle oynadığımız sürece başarılı olacağımıza inanıyorum. Beşiktaş'tan sonra Galatasaray derbisini de kazandık. Futbolcularımızı ve taraftarımızı tebrik ediyorum ve bunun devamını diliyorum" dedi.

Ligin ilk 4 haftasının ardından Brezilyalı teknik direktör Sebastiao Lazaroni ile yola devam edemeyeceklerini gözlemlediklerini ve yönetim kurulu olarak aldıkları ani bir kararla Lazaroni'yle yollarını ayırdıklarını kaydeden Albayrak, "Lazaroni bizim için bir hata olmasaydı kendisini göndermezdik. Ligdeki yolumuza onunla devam edemeyeceğimizi ve onun Trabzonspor'un yükünü taşıyamayacağını anladığımız için kendisiyle yollarımızı ayırdık ve Ziya Doğan ile anlaştık. Bugün her iki teknik adam arasındaki farkı herkes çok iyi görüyor" diye konuştu.

Galatasaray maçında alınan galibiyetin çok önemli ve anlamlı olduğuna, fakat bu maçın artık geride kaldığına dikkat çeken Nuri Albayrak, artık kendilerini UEFA Kupası'ndaki rakipleri Osasuna'ya karşı hazırlamaları gerektiğini söyledi. Trabzonspor olarak hem ligde hem de UEFA ve Türkiye Kupası'nda yollarına devam etmek istediklerinin altını çizen Albayrak, bunun için yapılması gereken şeyin öncelikle Osasuna maçına odaklanmak ve İspanya'dan turla dönmek olduğunu ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title