Haberler

Trabzon Bakan Soylu: Kentsel Dönüşüm Bir Vaka Ise Insanlar da Bir Vakadır

Bakan Soylu: Kentsel dönüşüm bir vaka ise insanlar da bir vakadırTRABZON' da Kentsel Dönüşüm Projesi sürdürülen alanda esnaflarla bir araya gelen, sorunlarını ve endişelerini dinleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti.

Bakan Soylu: Kentsel dönüşüm bir vaka ise insanlar da bir vakadır

TRABZON' da Kentsel Dönüşüm Projesi sürdürülen alanda esnaflarla bir araya gelen, sorunlarını ve endişelerini dinleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti. Soylu, "Özellikle kentsel dönüşüm memleketimizin en önemli ihtiyaçlarından birisidir. Ama kentsel dönüşüm bir vaka ise insanlar da bir vakadır. Buradaki vatandaşlarımızın talepleri de bir vakadır. Yönetici olarak yapmamız gereken çözüm üretecek adımları zorlamaktır" dedi.

Dün gece geç saatte Trabzon'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, oğle saatlerinde Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmaların devam ettiği Pazarkapı ve Çarşı Mahalleleri esnaflarıyla kahvaltıda buluştu. Söz alan esnaflar Bakan Soylu'ya, kentsel dönüşümde yıkılan iş yerleri ile ilgili endişelerini anlattı, mağduriyet korkusu yaşadıklarını iletti, yardım istedi.

'KENTSEL DÖNÜŞÜM BİR VAKA İSE İNSANLAR DA BİR VAKADIR'

Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledikten sonra konuşan Bakan Süleyman Soylu, kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı, " Burada bir takım değişimler yapılmak zorunda. Özellikle kentsel dönüşüm memleketimizin en önemli ihtiyaçlarından birisidir. Ama kentsel dönüşüm bir vaka ise insanlar da bir vakadır. Buradaki vatandaşlarımızın talepleri de bir vakadır. Yönetici olarak yapmamız gereken çözüm üretecek adımları zorlamaktır. Bunu zorlayacağız. Bu konuda bir endişeniz olmasın" dedi.

REFERANDUM İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Referandum sonuçlarına ilişkin Trabzonlulara teşekkürlerini sunan Bakan Soylu, "Referandum bittiği günden itibaren inanmanızı isterim ki, yarım gün bile dinlenmemiz söz konusu değildir. Aynı şekilde devam ediyoruz. Şehrimiz ve ülkemiz için adımlarımızı aynı şekilde atıyoruz. Yeni sistemle Türkiye'ye zenginlikleri, yenilikleri, büyük değişimleri, milletimizin yarınına ait özlemlerini, hayallerini ve ülkemizin büyümesini hep birlikte göreceğiz. Bunun en büyük nimeti bu milletin verdiği reyle, oyla ve iradeyle olmasıdır. Yeni sistemde göreceksiniz bu tip organizasyonların daha fazla olmasını sağlayacağız. Yeni sistemin getireceği adımlar Türkiye'de demokrasiyi güçlendirecektir" diyerek konuşmasını noktaladı.

Çevredeki vatandaşlarla da sohbet eden Bakan Soylu, düğün konvoyundan Mustafa Sağır - Zehra Yılmaz çiftiyle fotoğraf çektirdi. Çifti tebrik ederek iyi dileklerini ileten Bakan Soylu, damada 3 çocuk tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Türkiye Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title