Haberler

Trabzon: Bakan Şahin'in Trabzon Ziyareti

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali'ni (EYOF) düzenlemeye aday olan Trabzon'da çeşitli incelemelerde bulundu.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali'ni (EYOF) düzenlemeye aday olan Trabzon'da çeşitli incelemelerde bulundu.

EYOF'u düzenlemeye aday olan Trabzon'da bulunan Bakan Şahin, Akçaabat, Çarşıbaşı ve Vakfıkebir İlçeleri'nde çeşitli incelemelerde bulundu, temel atma törenlerine katıldı. Akçaabat Fatih Stadı'nın betonarme tribününün temel atma törenine katılan Bakan Şahin, daha sonra partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Bakan Şahin'e AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş tarafından, üzerinde ismi yazılı 61 numaralı Bordo-mavi bir forma ile kemençe hediye edildi. Bakan Şahin kemençeyi almadan önce Çavuş'tan biraz çalmasını istedi. Ancak Çavuş'un "Bilmiyorum" demesi üzerine Bakan Şahin, salonda bulunanlardan birinin çalmasını istedi. Ancak salondakilerden de kimsenin kemençe çalmasını bilmemesi üzerine AK Parti İlçe Başkanı Çavuş, kemençeyi alarak biraz çaldı ve Bakan Şahin'e verdi. Bakan Şahin de kemençeyi ilk kez eline aldığını belirterek çalmayı denedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şahin, Akçaabat'tan ayrılarak Çarşıbaşı İlçesi'ne gitti ve yapımı devam eden spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Burada ilçe genç futbol takımı futbolcuları, ellerindeki dövizlerle Bakan Şahin'den çim saha talebinde bulundu. Bakan Şahin, futbolcuların talebini, futbolcuların saçlarını okşayarak karşıladı.

Bakan Şahin Trabzon gezisinin son durağında Vakfıkebir İlçesi'ne giderek burada yapılacak olan spor salonunun temel atma törenine katıldı. Bakan Şahin temel atma töreni öncesi kurban edilecek koyunun kesilmesini engelleyerek bir hayır kurumuna bağışlanmasını istedi. Trabzon'daki incelemelerini tamamlayan Bakan Şahin, daha sonra Rize'ye hareket etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title