Haberler

Trabzon: Bakan Özak'ın Mutlu Günü

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, oğlu Mehmet Akif Özak'ı Selda Baykal (Özak) ile evlendirdi.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, oğlu Mehmet Akif Özak'ı Selda Baykal (Özak) ile evlendirdi.

Dünya Ticaret Merkezi'ndeki düğün öncesi bomba imha uzmanı ekipler, bomba uzmanı köpeklerle nikah töreninin yapılacağı salonu didik didik arayarak önlem aldı. Düğün için yaklaşık 250 çelenk gönderilirken, çelenkler de tek tek arandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, katılması beklenen nikaha İstanbul'da bulunduğu için katılamazken, düğün Erdoğan'ın beklenmesi nedeniyle 16.00 yerine 17.00'de başladı. Nikaha Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, bölge valileri ve belediye başkanlarının da bulunduğu yaklaşık bin 500 kişi katıldı.

Gelin Selda Baykal'ın nikah şahitliğini Bakan Hilmi Güler yaparken, Mehmet Akif Özak'ın nikah şahitliğini ise bakanlar Ali Coşkun ile Vecdi Gönül yaptı. Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, yaptığı kısa konuşmada yurtiçi ve yurtdışından nikaha gelen misafirlere teşekkür ederken, oğluna ve gelinine mutluluklar diledi.

Nikah sonrası davetliler Dünya Ticaret Merkezi'nden ayrılırken, saat 20.00'de KTÜ Sahil Tesisleri'nde bir akşam yemeği verileceği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title