Haberler

Trabzon: Bakan Akdağ Trabzon'da

Sağlıkta Dönüşüm Programı Çerçevesinde Trabzon'da Bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ziyaret Ettiği Hastanelerde Vatandaşın Hizmete Ulaşımını Engelleyen Uygulamalara Derhal Son Verilmesini İstedi.

Sağlıkta dönüşüm programı çerçevesinde Trabzon'da bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ziyaret ettiği hastanelerde vatandaşın hizmete ulaşımını engelleyen uygulamalara derhal son verilmesini istedi.

Sağlıkta dönüşüm programı çerçevesinde Trabzon'da bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Trabzon Vali Yardımcısı İsmail Tezel, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Cevdet Erdöl, Mustafa Cumur ve Sağlık İl Müdürü Dr. Şafak Sünbül ile birlikte sağlık kuruluşlarındaki incelemelerini sürdürüyor. Bakan Akdağ, Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde yaptığı incelemelerde vatandaşın hizmete ulaşımını engelleyici uygulamalara derhal son verilmesini istedi. Hastanenin Başhekimlik odasının da bulunduğu idari bölümü gezen Bakan Akdağ, bu kısmın hastanenin diğer kısımlarından daha lüks donatılmasının doğru olmadığını belirterek, Başhekim Dr. Halit Çınarka'ya, "Hastanenin diğer kısımları ile burası arasında büyük fark var. Buradaki lüks diğer yerlerde yok" şeklinde eleştiride bulundu. Bakan Akdağ, bazı bölümlerin girişinde yazılı 'Personelden başkası giremez' şeklindeki tabelaların da 'Personele aittir' şeklinde değiştirilmesinin daha uygun olacağını ifade etti. Hastanede tedavi görmekte olan hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulunan Bakan Akdağ, çiçek vererek hatırlarını sordu.

Sağlık Bakanı Recep Bakan Akdağ, daha sonra aynı hastanenin yanında inşa edilmekte olan Göğüs Hastalıkları Hastanesi KVC ve Kardiyoloji Dönüşüm inşaatında incelemelerde bulundu. Akdağ, yeni yapılmakta olan binada da aynı şeyleri dile getirerek, bütün düzenlemelerde vatandaşın hizmete ulaşımını zorlaştırıcı uygulamalardan kaçınılmasını istedi. Bakan Akdağ ve beraberindekiler, daha sonra diğer sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title