Haberler

Trabzon: Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Kurayı Değerlendirdi

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, UEFA Kupası 1. Turu'nda eşleştikleri İspanya'nın Osasuna takımının güçlü bir takım olduğunu, ancak rakiplerini eleyecek güce sahip olduklarını belirtti.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, UEFA Kupası 1. Turu'nda eşleştikleri İspanya'nın Osasuna takımının güçlü bir takım olduğunu, ancak rakiplerini eleyecek güce sahip olduklarını belirtti.

UEFA Kupası 1. Turu'nda İspanya'nın Osasuna takımı ile eşlemelerini değerlendiren Asbaşkan Sayitoğlu, "Osasuna İspanya'nın güçlü takımlarından biri, ancak Trabzonspor da güclü bir takım. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Takım olarak Osasuna'yı eleyecek gücümüz var. Maçın oynanacağı tarihe kadar da Trabzonspor eksiklerini gidererek tam anlamıyla hazır bir takım olacaktır. Teknik heyetimize ve futbolcu arkadaşlarımıza bu konuda güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Güney Kıbrıs Rum temsilcisi Apoel'i elemelerini de değerlendiren Asbaşkan Sayitoğlu, "Apoel karşısında turu galibiyetle geçmek istiyorduk. Gol gelene kadar öldük öldük dirildik. Hem sahada hem de trübündeki taraftarlarla birlikte ekranları başında maçı izleyenler gol geldikden sonra rahat bir nefes aldı. Sonuçta turu geçen taraf olduk" diye konuştu. Apoel galibiyetini geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Trabzonspor eski kulüp başkanı Mazhar Afacan'na ve ailesine hediye ettiklerini belirten Sayitoğlu, şöyle konuştu:

"Geçen sezon elendiğimiz Anorthosis Famagusta maçında eski başkanımız Mazhar Afacan 2 sıra önümde oturuyordu. O karşılaşmada maçın heyacanına dayanamayarak rahatsızlık geçirmişti. Benim için çok korkunç bir durumdu. Hem Trabzonsporluların hem de tüm Türkiye'nin bu sevinci bizimle paylaşacağını düşünüyorum. Anorthosis Famagusta'ya geçtiğimiz sezon elenmanın bir sıkıntısı vardı. Sporun dışında toplumsal baskı fazlaydı. Mümkün olduğu kadar kurayı çektiğimiz günden beri yönetici arkadaşlarımızla birlikte bunu yumaşatmaya çalışarak olayı futbol içinde tuttuk. Becerebildiysek nu mutlu bize, çünkü UEFA'nın cezalırı çok ağır. En ufak bir taşkınlık olmadan da rakibimiz, Trabzon'dan taraftarıyla ayrıldı. Bu anlamda taraftarımızın hem ligde hem de Avrupa Kupası maçlarında aynı tutumu sergilemelerini bekliyoruz"

Geçen sezon oynanan Anorthosis Famagusta maçıyla Trabzonspor'un düşüşe geçtiğini hatırlatan Asbaşkan Sayitoğlu, "Umuyorum Apoel maçından sonra hem ligde hem de UEFA Kupası'nda Trabzonspor için çıkış olur. Takımımız çok iyi, arkadaşlarımız iyi futbol oynuyorlar ama gol noktalarında bir beceriksizliğimiz var. Umarım bu maçtan sonra kendi sahamızda oynayacağımız Denizlispor maçıyla ligde de çıkışa geçeriz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title