Haberler

Trabzon: Apoel Kafilesi, Trabzon'a Rötarlı Geldi

Trabzonspor ile perşembe günü UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında karşılaşacak olan Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apoel Takımı, Trabzon'a geldi.

Trabzonspor ile perşembe günü UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında karşılaşacak olan Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apoel Takımı, Trabzon'a geldi.

Apoel takımı kafilesini ve 100'e yakın Rum taraftarı taşıyan uçak, daha önce Suriye üzerinden belirlenen Trabzon'a geliş rotasını birkaç kez değiştirdiği ve belirlenen rota dışına çıktığı için saat 15.20 yerine 17.50'de Trabzon Havalimanı'na indi. 2.5 saat rötarlı olarak Mea Havayolları ile Trabzon'a gelen kafileyi, havalimanında Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu çiçeklerle karşıladı. Havalimanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Apoel Kulübü Başkanı Zivanaris Kirvakos, 1-1 berabere biten ilk maç sonrası Trabzon'daki rövanş maçının kendileri için çok zor geçeceğini belirterek "Bizim için çok zor bir maç olacak. Umarım turu atlayan taraf biz oluruz. Bunun için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Bu eşleşme ile iki kulüp arasında iyi bir dostluk kurulduğunu da kaydeden Kirvakos "Bizi çok iyi karşıladılar. Bir sorunumuz yok. Bizim için buraya gelmenin, herhangi bir Avrupa ülkesine gitmekten farkı yok" şeklinde konuştu.

Apoel kafilesi, pasaport işlemlerinin ardından kamp yapacakları Maçka İlçesi'ndeki Sümela Otel'e giderken, Rum taraftarlar ve basın mensupları ise kendilerini bekleyen otobüslerle Trabzon kent merkezindeki otellere hareket etti.

Öte yandan, Apoel, yarın saat 17.00'de maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda son çalışmasını yapacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title