Haberler

Trabzon: AK Parti'nin Bayramlaşma Töreni Öncesinde Olay

AK Parti Trabzon İl Teşkilatı'nın Bugün Düzenlenecek Olan Bayramlaşma Töreni Öncesinde Salonun Girişinde Havaya Silahla Ateş Ederek Kaçan Şahıs, Polis Tarafından Yakalanarak Gözaltına Alındı.

AK Parti Trabzon İl Teşkilatı'nın bugün düzenlenecek olan bayramlaşma töreni öncesinde salonun girişinde havaya silahla ateş ederek kaçan şahıs, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, AK Parti'nin bugün saat 13.00'da bayramlaşma töreninin gerçekleştirileceği Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'ne saat 11.00 sıralarında gelen İsmail T., salonun girişinde silahla havaya 4-5 el ateş ederek kaçtı. Görevlilerin olayı polise bildirmesinin ardından, kaçan şahıs kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Salon girişinde inceleme yapan Trabzon Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, 4 boş kovan ile 2 mermi çekirdeği bulurken, duvarlarda da mermi izlerine rastlandı.

AK Parti İl Teşkilatı tarafından saat 13.00'da düzenlenecek olan bayramlaşma törenine Orman ve Çevre Bakanı Osman Pepe ile Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın da katılması bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title