Haberler

Trabzon: ABD'li Diplomat Westley, Vali Yavuzdemir'i Ziyaret Etti

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Cathy Westley, Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir'i Makamında Ziyaret Etti.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Cathy Westley, Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir'i makamında ziyaret etti.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ziyaretin ardından Vali Yavuzdemir ve Westley, görüşmeyle ilgili kısa bir açıklama yaptı. Vali Yavuzdemir, Westley'in Trabzon'da bir takım incelemelerde bulunduğunu belirterek, "Yaptığımız görüşmede, Westley ilimizin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıma fırsatı bulduğunu söyledi. Ben de ilimizi ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Diplomat Cathy Westley ise, ABD Büyükelçiliği mensupları olarak Türkiye'deki çeşitli illeri ziyaret ettiklerini ve bu ziyaretlerin amacının hem Türkiye'yi daha yakından tanımak hem de Türkiye ile ABD arasında daha iyi ilişkiler kurmaya çalışmak olduğunu kaydetti. Westley ayrıca, Trabzon'da gördüğü sıcak ilgi ve misafirperverlikten dolayı herkese teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title